Minimalista luxusingatlanok a főváros környékéről!

Manapság, ha a luxusotthon szót halljuk, a többségnek biztosan egy minimalista villa jut eszébe, valamilyen nívós környéken. Való igaz, hogy szívesen alkalmazzák a minimalista építészet letisztult formavilágát és egyszerű vonalait az újabb építésű luxusingatlanok esetében. Válogatásunkba mi is ilyen modern álomotthonokat kerestünk a fővárosban; és környékén és elképesztően szép ingatlanokat találtunk!

Lélegzetelállító panorámával rendelkezik a II. és III. kerület határán fekvő luxus családi ház. A 344 négyzetméteres ingatlan minden részlete megfelel a legmagasabb elvárásoknak, az egyedi belsőépítészeti megoldásokon túl olyan extrákkal van felszerelve, mint borszoba, panorámás teraszra nyíló szauna, fűthető medencével és 190 négyzetméternyi terasz panorámával az egész városra, a belvárostól egészen a Mátráig.

Még a főváros belsőbb részeinél maradva,  Aranyhegyről is hoztunk egy modern luxus otthont. A különleges, minimál stílusú házat tavaly újították fel, 5 hálószoba és 3 fürdőszoba található benne. A több, mint 1000 négyzetméteres telken túl a tetőterasz is beépíthető, melynek előkészítése már megtörtént.

Tavaly épült az alábbi minimalista stílusjegyeket viselő panorámás ingatlan, Leányfalun. Az üveg és a beton nem csak az épületszerkezetben, hanem a belső terekben is megjelenik, a luxus minőségű meleg anyagokkal kombinálva pedig modern, ugyanakkor otthonos végeredményt értek el.

 

 

A 193 négyzetméteres házban 2+2 félszoba kapott helyet, a legtöbb helyiségből pedig gyönyörű panoráma nyílik a környékre.

Válogatásunk következő tagja, Mogyoródon található méghozzá egy exkluzív villaparkban. A minimalista stílusú ikerházat tavaly építették, csupán a kétállásos fűtött garázs köti össze a két ikerház felet. Tágas amerikai konyhás nappalival és 4 hálószobával rendelkezik a ház, melyhez hat személyes jacuzzival felszerelt terasz kapcsolódik.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

A kegyelmi botrányba belebukó köztársasági elnöknek így is jár ez-az.

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Beizzították a kampányt a kormánypártok, megvan az új jelszó is.

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2024 díjakat. Az alapok vagyona tavaly meghaladta a 14 ezer  milliárd forintot is, ami bő 50 százalék emelkedés.

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

A légiközlekedésbe is bekavar az izraeli-iráni csetepaté.

© 2024 (v2.202102)