Minimalista luxusingatlanok a főváros környékéről!

Manapság, ha a luxusotthon szót halljuk, a többségnek biztosan egy minimalista villa jut eszébe, valamilyen nívós környéken. Való igaz, hogy szívesen alkalmazzák a minimalista építészet letisztult formavilágát és egyszerű vonalait az újabb építésű luxusingatlanok esetében. Válogatásunkba mi is ilyen modern álomotthonokat kerestünk a fővárosban; és környékén és elképesztően szép ingatlanokat találtunk!

Lélegzetelállító panorámával rendelkezik a II. és III. kerület határán fekvő luxus családi ház. A 344 négyzetméteres ingatlan minden részlete megfelel a legmagasabb elvárásoknak, az egyedi belsőépítészeti megoldásokon túl olyan extrákkal van felszerelve, mint borszoba, panorámás teraszra nyíló szauna, fűthető medencével és 190 négyzetméternyi terasz panorámával az egész városra, a belvárostól egészen a Mátráig.

Még a főváros belsőbb részeinél maradva,  Aranyhegyről is hoztunk egy modern luxus otthont. A különleges, minimál stílusú házat tavaly újították fel, 5 hálószoba és 3 fürdőszoba található benne. A több, mint 1000 négyzetméteres telken túl a tetőterasz is beépíthető, melynek előkészítése már megtörtént.

Tavaly épült az alábbi minimalista stílusjegyeket viselő panorámás ingatlan, Leányfalun. Az üveg és a beton nem csak az épületszerkezetben, hanem a belső terekben is megjelenik, a luxus minőségű meleg anyagokkal kombinálva pedig modern, ugyanakkor otthonos végeredményt értek el.

 

Hirdetés

 

A 193 négyzetméteres házban 2+2 félszoba kapott helyet, a legtöbb helyiségből pedig gyönyörű panoráma nyílik a környékre.

Válogatásunk következő tagja, Mogyoródon található méghozzá egy exkluzív villaparkban. A minimalista stílusú ikerházat tavaly építették, csupán a kétállásos fűtött garázs köti össze a két ikerház felet. Tágas amerikai konyhás nappalival és 4 hálószobával rendelkezik a ház, melyhez hat személyes jacuzzival felszerelt terasz kapcsolódik.

 


© 2021 (v150.202005)