Egy nagyobb budapesti, belvárosi lakás áráért szabadidőközpontod is lehet a MotoGP pályánál!

A fővárosi ingatlanárak annyira magasak, hogy az ember fejében sokszor megfordul, mennyivel egyszerűbb lenne vidéken. Az egyetlen, amiből vidéken hiány van az a munkalehetőség, de ha belegondolunk abba, hogy egy vidéki városban, a budapesti lakásunk áráért akár vállalkozásra és lakhatásra is alkalmas családi házat kaphatunk, akkor rájövünk, hogy igazából már csak a munka az egyetlen, ami még a fővároshoz köt.

Persze nem könnyű újrakezdeni, pláne egy ismeretlen helyen egy új vállalkozást beindítani, ezért érdemes most fejlődésnek indult környékeken, a már jól bejáratott vendéglátóipari egységek vagy kisboltok között szétnézni, és egy ilyen vállalkozást egy az egyben átvenni, és tovább vinni.

Egy ilyen lehetőséget találtunk most Debrecen-Miskolc-Nyíregyháza súlypontjában, Hajdúnánáson, ahol várhatóan 2022-re készül el a MotoGP pálya, és ezzel párhuzamosan még számos infrastrukturális fejlesztés.

A városnak már most is van egy népszerű, turisták által is látogatott gyógyfürdője, de a MotoGP pálya megépülése után várhatóan még több vendég érkezik Hajdúnánásra. Itt, a belvárosban, a Sportcsarnok szomszédságában vált most eladóvá egy vendéglátóipari komplexum jól bejáratott vendégkörrel.

A létesítmény elsősorban étteremként funkcionál egy 40 fős teremmel, egy 60 fős külön teremmel, terasszal és egy jól felszerelt, modern, melegkonyhával, valamint egy beépített kemencével, pizzakemencével, gyrossütővel és dagasztógéppel felszerelt látványkonyhával. Az étteremhez különböző szórakoztató egységek is kapcsolódnak úgy, mint a kétállásos bowling-pálya, fallabdapálya és szauna, valamint az emeleten egy 90 nm-es, nappali + 3 szobás lakrész a leendő tulajdonos és családja számára.


Az ingatlan gazdaságosan fenntartható „A” energiaosztályú, fűtését és hűtését hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtésrendszer biztosítja. A tetőtér még beépíthető, így az ingatlan akár tovább is bővíthető, a bővítéssel néhány kiadó szoba is helyet kaphat benne.

A komplexum akár már egy nagyobb, szép állapotú, budapesti, belvárosi lakás áráért megvásárolható, és vételára a teljes felszerelést, berendezést tartalmazza, így az üzemeltetés megszakítás nélkül tovább folytatható.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)