Most több milliós kedvezménnyel lehet menő, “5m”-es villalakásod!

Minőség, modernitás, menőség és meghitt miliő – ezt mind-mind jelenti egy luxus villapark, most milliós kedvezményekkel. Ami egyébként attól villapark (és nem lakópark), hogy nem több tucatnyi otthont, csupán házanként öt-öt luxuslakást alakítanak ki benne. Most Óbuda egyik legjobb részén mutatunk egy ilyet, ahol nem csak vásárolni, de most bérelni is lehet egy-egy frissen elkészült hipermodern luxuslakást.

De milyen is az a bizonyos ”5m”-es csodaotthon? Emlékeztetőül az 5 darab m = minőség, modernitás, menőség és meghitt miliő… 😉

Először is egy elegáns budai domboldalon, tágas, egyúttal szép panorámát adó telken, kívül-belül modern dizájnnal megépített villaépületekben kapnak helyet a lakások. Ilyen ház, lakás akad elvben pár, de amelyik új építésű és mással összetéveszthetetlen szintű luxust nyújt Óbudán, no abból bizony nem sok van. Még errefelé a Táborhegyen sem, ahol pedig egymást érik a minőségi házak, lakások, lakóparkok.

Az Erdőalja út 85 szám alatt épülő, így EA85-nek elkeresztelt projekt nem mindennapi! Sok tekintetben sem: egyfelől olyan valódi, madárcsicsergős, még ősszel és télen is igazán szemet, szívet, lelket gyönyörködtető természetvédelmi terület mellett épül.


De ugyanakkor kellően közel a nagyváros belsőbb részeinek kényelméhez is, ez esetben példának okáért a Bécsi-Vörösvári úti közlekedési csomóponthoz, több bevásárlóközponthoz. És persze nemcsak az említett erdőhöz, de a hatalmas parkhoz, a Testvérhegyi réthez is közel van. Ez utóbbi pedig a kocogók, a kutyasétáltatók egyik helyi paradicsoma.

Szerencsére a szabad levegő egy ilyen új lakásban a teraszon, a kertben is kompromisszum nélkül élvezhető. Az erkélyek, pontosabban a tágas teraszok óriási üvegfelületekkel csábítanak. Mindez pedig kellően modern érzést kelt – kicsit úgy érezhetik majd az itt lakók, ide költözők,, mintha egyenesen a fejlett, nyugati világ egyik nagyvárosának gazdag negyedében élnének, ami, valljuk meg, igazán ritkaságszámba megy még ma is Magyarországon.

E telken tehát egy-egy alacsony lakásszámú villa épül 5-5 otthonnal. Nagy, és igen tágas belső terekkel, nem pedig apró szobácskákkal keresi az igényes vevőit, és nem is picike erkélyeket neveznek itt fellengzősen terasznak, hanem valóban óriási, tágas otthon-hosszabbítók készültek el.

Így hát nem csak a külső megjelenés, de a lakások elrendezése is a nagyvonalú, az emlegetett prémium érzetet erősíti mindenkiben. Ezt pedig csak fokozza az elképesztő panoráma. Úgy tekinthetünk le tehát a városra otthonunkból, hogy közben nem kell lemondanunk a csendről és a friss, tiszta levegőről sem – akár vásárolni, akár bérelni szeretnénk egy ilyen exkluzív otthont.

A lakások heteken belül birtokba vehetők, sőt, ezúttal fontos kedvezményeket is kínál a még elérhető pár lakásra a fejlesztő! Egyfelől a professzionális belsőépítész tervező segítsége most az árban foglaltatik; másfelől pedig a frissen költözők választhatnak egy ingyenes alagsori tároló vagy egy kétmillió forintos épületasztalosi bon közül.

Ez a meghitt villapark a III. kerület talán legdinamikusabban fejlődő részén, a már említett Táborhegyen épül, annak is közlekedéssel és bolttal is jól ellátott pontján. Itt ráadásképp az uralkodó szélirány észak-nyugati, ami mindig friss a levegőt biztosít. A nyugodt hegyvidéki a környezet mellé még jó szomszédok is társulnak.

Hirdetés

Mi több, az építkezés rendkívül közel van a kész állapothoz: mint a beruházó elmondta, gyakorlatilag a belső burkolatok, a beépített bútorok, a konyha, a fürdő, a gardrób beszerelés alatt áll.
Ezek a szinte készen lévő otthonok a nappali mellett egy, két vagy akár 3 külön szobát nyújtanak. A három szintes épületek második emeletén – lift is lesz persze egy ilyen nívós helyen, amely az alagsori garázsból indul – egy-egy penthouse lesz, 84 négyzetméteren.

Természetesen plusz garázzsal, és hatalmas, csaknem 125 négyzetméteres terasszal. Mi több e penthouse-ok esetén hasznosítható – igény szerint – a 70 négyzetméteres tetőterasz is, amely tetszőleges további funkciókkal felruházható az építtetővel egyeztetve.
És amúgy is, nem csak a lakás terei, de a két villa „sem lóg majd egymásba”, mivel hatalmas a telek, így intim környezetben, egymástól kellő távolságra vannak az új épületek.

Az itt épülő két plusz két földszinti lakáshoz saját kertrész tartozik. Ezen felül még egy közös használatú kert is rendelkezésre áll majd, ahol gépkocsi-közlekedés mentesen, biztonságban tudhatja gyermekeit.
Nagy előny az is, hogy az alapfelszereltségen kívül bármi beépíthető. Az épület hűtése/fűtése, meleg víz ellátása pedig levegő hőszivattyús rendszerrel kerül kiépítésre, padlófűtés, mennyezeti- és falfűtés kombinációja. Minden ingatlanhoz tartozik ezen felül gépkocsi beálló az öt állásos teremgarázsban, melyek külön megvásárolhatók.

Hirdetés

A cikk megjelenését a villapark értékesítője támogatta.


© 2021 (v150.202005)