Környezetbarát lakást vennél, jó környéken? Most akciósan vásárolhatsz, és nemsokára költözhetsz!

Amikor új lakást keresünk, elsődleges szempont a lokáció, de második helyen rögtön az energiatakarékosság, az ingatlan fenntarthatósága szerepel. És természetesen nagyon fontos az is, hogy a lakásnak lehetőleg minél kedvezőbb legyen az ára, mégis hosszú távon számíthassunk arra, hogy értékálló marad, sőt akár még növekedni is fog az értéke. További szempont lehet még a környezettudatosság, illetve, hogy az ingatlan minél előbb költözhető legyen. Ma egy olyan épülő beruházást mutatunk, ahol most több lakás is akciós, és nemsokára költözni is lehet.

A VIII. kerület igazán népszerű, egyes részein már az egekbe szöktek az árak, míg vannak épp most fejlődő, szépülő részei, ahol még kedvező áron vásárolhatunk ingatlant, hosszú távon pedig jelentős értéknövekedésre is számíthatunk.

Ilyen környék például a Magdolna negyed is, ahol a Magdolna és a Lujza utca sarkán épül a Magdolna Ház, kedvező árú, környezetbarát és fiatalos lakásaival. A környék rendkívüli előnye, hogy gyakorlatilag minden: több felsőoktatási intézmény (Közszolgálati Egyetem, Semmelweis Egyetem, ELTE), bevásárlási, szórakozási lehetőségek is megtalálhatók a közelben, ugyanakkor kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, az M2-es és az M4-es metrók, valamint az 1-es, 4-es és 6-os villamosok is a közelben állnak meg, így más oktatási intézményekbe, valamint távolabbi munkahelyekre is könnyen eljuthatunk.

Az itt épülő lakások fiatalosak, világosak lesznek és élhető terekkel rendelkeznek majd, ugyanakkor korszerű és környezetbarát megoldásokkal teszik őket könnyen fenntarthatóvá, ugyanis kiváló hőszigeteléssel és háromrétegű üvegezéssel ellátott nyílászárókkal rendelkeznek majd, hűtésüket és részben a fűtésüket pedig házközponti hőszivattyú rendszer fogja biztosítani.

Az épület elhelyezkedéséből adódóan a lakások elsősorban egyetemisták, fiatal pályakezdők és befektetők részére ideálisak, de változatos méretüknek és elosztásuknak köszönhetően bármely korosztály megtalálhatja itt a számára tökéletes lakást. Ráadásul most több, különböző méretű és elosztású lakás akciós áron elérhető.

A lakások legtöbbje természetesen erkéllyel vagy terasszal is rendelkezik és az L-alakú épület egy saját udvart is körbe ölel. A lakások átadására ugyanakkor már nem kell sokat várni, hiszen az építkezés a megfelelő ütemben halad, műszaki készültsége jelenleg 85%-os, így az eredetileg tervezett, 2021. január 31-i időpontban átvehetik lakásaikat, akik úgy döntenek, hogy egy ilyen remek elhelyezkedésű, környezetbarát, fiatalos projektben vásárolnak ingatlant.


Az időben történő átadás elsősorban annak köszönhető, hogy a fejlesztő, Wesselton Kft. már 20 éve a piacon van, biztos tőkeháttérrel, gazdag referenciával és szakmai tapasztalattal rendelkezik, ami természetesen a kiváló minőséget is garantálja.

A cikk megjelenését a Magdolna Ház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ha Izraelt meg tudják védeni a rakétáktól, Ukrajnát miért nem lehet?

Ha Izraelt meg tudják védeni a rakétáktól, Ukrajnát miért nem lehet?

Ezt a kérdést teszik fel az ukránok, miután a rakéta-hiány miatt nem tudtak megakadályozni egy orosz légicsapást, amiben több mint egy tucat civil vesztette életét. Napi összefoglaló a háborúból.

„Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ebből világháború legyen” – ezt gondolják az emberek a háborús konfliktusokról

„Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ebből világháború legyen” – ezt gondolják az emberek a háborús konfliktusokról

A közel-keleti helyzet mellett megkérdeztük a járókelőket az orosz–ukrán háborúról is.

Nagy bejelentés érkezett: sokkal jobb hely lesz Magyarország a villanyautósoknak

Nagy bejelentés érkezett: sokkal jobb hely lesz Magyarország a villanyautósoknak

Uniós forrásból épít újabb 20 töltőállomást Magyarországon az MVM Mobiliti.

Jól megcibálták a forintot - ez lett belőle

Jól megcibálták a forintot - ez lett belőle

Ma legalább nem a 400 forintos euró felé meneteltünk.

© 2024 (v2.202102)