Két helyiség, aminek állapota kulcsfontosságú, ha lakást veszel

Amikor új lakást keresünk, a választásnál nagyon fontos annak állapota. Természetesen a műszaki állapot a legfontosabb, de fontos az esztétikai állapot is. Lényeges az ingatlan egészének általános állapota, és az egyes helyiségeké is. De van két helyiség, amelynek állapota különösen lényeges, ezek a konyha és a fürdőszoba. Mai összeállításunkban olyan otthonokat mutatunk, amelyek gyönyörűen felújított vagy újszerű állapotban lévő konyhával és fürdőszobával rendelkeznek.

Ha megveszünk egy szép állapotú lakást, a szobákat egy tisztasági festéssel és saját bútorainkkal könnyen a magunk ízlésére szabhatjuk, egyedül az jelenthet nagyobb kihívást, ha a padlóburkolatot is cserélni kell. A konyhánál és a fürdőszobánál azonban már merőben más a helyzet, ezen helyiségek komplett felújítása ugyanis rendkívül költséges és időigényes, ezért ezek állapotára fokozottan oda kell figyelnünk a választásnál.

Igaz ez akkor is, ha olyan ingatlant vásárolunk, amelyben a konyhát és a fürdőszobát is a közelmúltban újították fel, ugyanis a szakszerűtlen vagy a spórolós felújítás később rengeteg hibát felvethet. Ugyanakkor hiába van egy konyha vagy fürdőszoba profi módon felújítva, ha az nem tükrözi ízlésünket.

Hogy olyan lakást veszünk-e, ahol ezen helyiségeket gyönyörűen felújították és inkább megbékélünk a csempe színével, vagy direkt olyan ingatlant keresünk, ahol a felújítás még ránk vár, és az egészet saját ízlésünkre szabhatjuk az elsősorban rajtunk, és legfőképpen a szabadidőnkön múlik. Mai válogatásunkban olyan ingatlanokat mutatunk, ahol a konyha és a fürdőszoba felújításra már biztosan nem kell időt és pénzt rászánnunk.

Igényesen felújított otthon a VII. kerületben

A VII. kerületben, a Madách téren helyezkedik el ez a nappali + 2 hálós lakás, melyet 2019-ben újítottak fel. A szépen felújított lakás hálószobái külön nyílnak, konyhája, fürdőszobája és az egész lakás kifogástalan állapotban van.

Álomlakás a II. kerületben

Vízivárosban található ez a nemrég, minőségi anyagokkal felújított lakás, mely nappali + 3 hálószobával és 3 fürdőszobával rendelkezik. Az ingatlannak természetesen nemcsak a konyháját és a fürdőszobáit, hanem minden helyiségét gyönyörűen felújították.


Kertkapcsolatos lakás a Széll Kálmán térnél

A Széll Kálmán tértől 3 percre található ez a 2018-ban felújított lakás, mely nappali + 1 hálóval várja új tulajdonosát. A kis lakás helyiségeit praktikusan galériázták, konyhája és fürdőszobája, akárcsak a többi helyiség, modern, fiatalos külsőt kapott.

Panorámás terasszal Szemlőhegyen

Panorámás terasszal és természetesen csodás belső terekkel rendelkezik ez a nappali + 3 hálószobás lakás Szemlőhegyen. Az ingatlan néhány éve esett át teljes átalakításon, felújítása azóta is folyamatos.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)