Újszerű otthon, parkosított lakóparkban, a Népliget szomszédságában!

A X. kerület egyik legjobb, ha nem a legjobb részéről hoztunk egy kényelmes másfél szobás lakást, azoknak a lakáskeresőknek, akik nyugodt és kényelmes mindennapokra valamint igényes lakóparki környezetre vágynak. A Népliget mellett épült, méltán népszerű Taraliget lakópark egyik lakását kínálják eladásra!

A X. kerület ezen részénél keresve sem találhat jobbat, ha igényes lakóparki környezetbe, ugyanakkor frekventált környékre vágyik. A Népliget szomszédságában épült lakópark tökéletes alternatívát kínál, ha nem akar nagyon eltávolodni a belvárostól, de annál csendesebb lakóhelyet keres.

A Népliget mellett számos sportközpont kínál kitűnő szabadidős lehetőségeket az aktív pihenést kedvelőinek, de nem csak kikapcsolódási lehetőségekben bővelkedik a városrész. A közelben bevásárlóközpontok, éttermek és más a mindennapok kényelméhez szükséges szolgáltatások sora található, ráadásul, ha munkája vagy más elintézni való okán mégis a belvárosba kell utaznia, kiváló tömegközlekedési lehetőségeket talál errefelé.   A 9-es autóbusszal rövid idő alatt eljuthat a Deák Ferenc térre, a 28-as villamossal pedig a Blaha Lujza térre. Emellett az 1-es és a 62-es villamos is a közelben áll meg.

Innen hoztunk egy újszerű második emeleti lakást. A lakópark portaszolgálattal rendelkezik, illetve kamerarendszer is működik, így biztonságos lakóhelyet biztosít az ittélők számára.

A 44 négyzetméteres lakás amerikai konyhás nappalival, egy szobával és káddal felszerelt fürdőszobával rendelkezik, valamint kapcsolódik hozzá egy 12 négyzetméteres terasz is, mely a nappaliból és a szobából is megközelíthető.

A lakáshoz tartozik egy saját teremgarázs beállóhely, illetve egy praktikus 3 négyzetméteres tároló is.

A lakópark épületei között parkosított belső udvar található, mely parkolási lehetőség mellett, esti sétákra vagy más szabadidős tevékenységekre is tökéletes alkalmas.

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)