Újszerű otthon, parkosított lakóparkban, a Népliget szomszédságában!

A X. kerület egyik legjobb, ha nem a legjobb részéről hoztunk egy kényelmes másfél szobás lakást, azoknak a lakáskeresőknek, akik nyugodt és kényelmes mindennapokra valamint igényes lakóparki környezetre vágynak. A Népliget mellett épült, méltán népszerű Taraliget lakópark egyik lakását kínálják eladásra!

A X. kerület ezen részénél keresve sem találhat jobbat, ha igényes lakóparki környezetbe, ugyanakkor frekventált környékre vágyik. A Népliget szomszédságában épült lakópark tökéletes alternatívát kínál, ha nem akar nagyon eltávolodni a belvárostól, de annál csendesebb lakóhelyet keres.

A Népliget mellett számos sportközpont kínál kitűnő szabadidős lehetőségeket az aktív pihenést kedvelőinek, de nem csak kikapcsolódási lehetőségekben bővelkedik a városrész. A közelben bevásárlóközpontok, éttermek és más a mindennapok kényelméhez szükséges szolgáltatások sora található, ráadásul, ha munkája vagy más elintézni való okán mégis a belvárosba kell utaznia, kiváló tömegközlekedési lehetőségeket talál errefelé.   A 9-es autóbusszal rövid idő alatt eljuthat a Deák Ferenc térre, a 28-as villamossal pedig a Blaha Lujza térre. Emellett az 1-es és a 62-es villamos is a közelben áll meg.

Innen hoztunk egy újszerű második emeleti lakást. A lakópark portaszolgálattal rendelkezik, illetve kamerarendszer is működik, így biztonságos lakóhelyet biztosít az ittélők számára.

A 44 négyzetméteres lakás amerikai konyhás nappalival, egy szobával és káddal felszerelt fürdőszobával rendelkezik, valamint kapcsolódik hozzá egy 12 négyzetméteres terasz is, mely a nappaliból és a szobából is megközelíthető.

A lakáshoz tartozik egy saját teremgarázs beállóhely, illetve egy praktikus 3 négyzetméteres tároló is.

A lakópark épületei között parkosított belső udvar található, mely parkolási lehetőség mellett, esti sétákra vagy más szabadidős tevékenységekre is tökéletes alkalmas.

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros csoport megveszi a Brendont

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros csoport megveszi a Brendont

Teljes egészében a Talentishez kerül a Brendon Holding. Az akvizíció elsődleges célja, hogy a márka magyar kézben maradjon.

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságai miatt.

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH kis is számolta

A benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál – jelentette első ízben a Központi Statisztikai Hivatal.

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

Az OTP Bank – kiberbiztonsági megfontolásból - május nyolcadikától automatikusan 1 millió forintos napi átutalási limitet állít be az internet- és mobilbankból indított átutalásokra.

© 2024 (v2.202102)