Luxus vízparti nyugalom, 40 percre Budapesttől

A Balaton és a Velencei-tó már nem azt nyújtják, mint régen. Hiába vonulnánk el a partjaikra, hogy a nyüzsgő fővárostól messze, a vízparti nyugalom csendjében pihenhessünk, azt tapasztalhatjuk, hogy nemcsak az odaúton kell elviselnünk a forgalmi dugót, de miután megérkeztünk, akkor is mindenütt tömeg fogad.

A vízparti részek jelenleg is folyamatban lévő beépítésével, ez a helyzet csak romlani fog, és ez már nemcsak a nyári időszakban, hanem lassan egész évben érezhető lesz. Ha vízparti pihenésre vágyunk, érdemes közvetlenül Budapest környékén is szétnéznünk, itt is találhatunk vízparti ingatant, ráadásul töredék áron.

Itt van például rögtön a Csepel-sziget egyik legnépszerűbb települése, Ráckeve. A kiváló infrastruktúrával rendelkező kisvárost HÉV köti össze a fővárossal, így ingázók számára tökéletes, ugyanakkor a Ráckevei (Soroksári) Duna-ág mentén létrehozott üdülőtelkek kiválóak arra, hogy a budapestiek itt vegyenek nyaralót, hétvégi házat.

Itt sokkal nyugodtabb környezetben pihenhet, aki vízpartra vágyik, mint akár a Balatonon, akár a Velencei-tónál, ugyanakkor míg utóbbi kettőnél alig találni közvetlen vízparti telkeket, addig itt lényegesen olcsóbban juthatunk olyan ingatlanhoz, amely saját vízparttal rendelkezik. Most egy ilyen ingatlant mutatunk saját stéggel, luxus színvonalon felújítva.

Csendes környéken, egy forgalommentes zsákutcában áll az a 260 nm-es, tágas családi ház, melyet idén kompletten felújítottak. Az épületnek kitűnő az elhelyezkedése, hiszen jobbról, balról csak 1-1 szomszédja van, előtte a vízpart, mögötte egy park található.

A szinteltolásos családi ház magasföldszintjén kapott helyet az étkező-konyha, gyönyörű új IKEA konyhabútorral és minőségi beépített gépekkel, egy fürdőszoba, a panorámás nappali és egy terasz. Innen juthatunk fel a félemeletre, ahol két hálószoba található, további fél emelettel feljebb pedig két önálló panorámás lakrész, egy egyszobás és egy kétszobás kapott helyet fürdőszobával, gardróbbal, erkélyekkel.

A nappali szintjétől fél emelettel lejjebb helyezkedik el a fűtött garázs, ahol egy autó és egy motor tud parkolni kényelmesen, ezen kívül a ház mellett fedett autóbeálló található, és két további autó számára van még beállóhely az udvaron.

A szuterén szint pedig lakás nívójú, 66 nm-es, fűtött és ablakkal rendelkezik. Itt található a mosókonyha, a kazánház, valamint a tartalék vegyes tüzelésű kazán külön kéménnyel, illetve több helyiség, melyek tökéletesek lehetnek hobbiszoba, raktár, műhely, stb. kialakítására.

Ez az ingatlan azért is jó választás, mert az egész Dunaágban szinte már lehetetlen eladó vízparti, beépíthető telket találni. Ha mégis akadna egy-egy eladó, üresen, vagy bontandó házzal, akkor az új építmény ennél a háznál csak jóval kisebb lehetne az érvényben lévő helyi szabályozás miatt.

Így ez a családi ház mérete, lokációja, minősége, állapota, stílusa, várható értékállósága, értéknövekedése és az egyre bővülő – gyakran nyugati – befektetői érdeklődés miatt a maga nemében páratlannak mondható.

Tágas terei, csodás, elvehetetlen panorámája, és a 20 nm-es stégje mellett pedig az is figyelemre méltó, hogy felújítása kizárólag első osztályú, minőségi anyagokkal történt. A felújítás során összes vezetékét kicserélték, nyílászáróit passzívházba is megfelelő fa nyílászárókra cserélték, hő- és hangszigetelt alumínium redőnyökkel, rovarhálóval, és kőzetgyapot külső hő- és hangszigetelést is kapott az ingatlan.

Az épület belső ajtóit, kazánját is újra cserélték, ezen kívül 3 hűtő-fűtő klímát is kapott, melyek még garanciálisak, és tetőszerkezete is teljesen megújult.  A ház összes burkolatát is kicserélték, első osztályú olasz és spanyol járólapokra, és a minőségi, új szaniterek is mind kiváló külföldi termékek, csakúgy, mint a bútorok, melyek a vételár részét képezik.


A saját vízpartnak és saját stégnek köszönhetően az ingatlan kiváló fürdőzésre, horgászatra vagy bármilyen vízisportra akár csak üdülőnek, akár állandó lakhatás céljára vásárolja meg valaki. A város központja, bankok, üzletek, éttermek, orvosi rendelő, gyógyszertár és a híres ráckevei piac kényelmes, 15-20 perces sétával, vagy autóval 10 perc alatt elérhető, az M0-ás 33 km-re van, a fővárosba jó minőségű, normális terheltségű utakon mindössze 40 perc alatt bejuthatunk.

Akár állandó lakhatásra, akár nyaralónak vásárolja meg valaki ezt az ingatlant, itt tökéletes nyugalomban pihenhet, mindössze egy karnyújtásnyira a fővárostól. Egy ilyen ingatlan igazi ajándék lehet a nehéz időkben, amikor nincs hova kimozdulni, és a munkavégzést is sokszor home office-ból kell megoldani.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Új Lidl nyílik a Balaton-parton

Új Lidl nyílik a Balaton-parton

A balatonfűzfői Lidl közelében az Aldinak és a Pennynek is van boltja. 

Gyorsabban eljuthat a betegekhez a rák gyógyításának új módszere

Gyorsabban eljuthat a betegekhez a rák gyógyításának új módszere

Cégfelvásárlásokkal gyorsítja fel az AstraZeneca kínálatának bővítését a rák kezelését szolgáló új módszerek területén.

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

A munkahelyüktől kilométerre lakó 30 év alattiak 180 ezer forint támogatást kaphatnak a lakásbérléshez. 

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Az Air Asia összeköti Bangkokot Budapesttel. 

© 2024 (v2.202102)