Meseszép házak elbújáshoz a páratlan szépségű Mecsekben

A festői szépségű Mecsek, sokak által kedvelt kirándulóhely, Európában egyedinek számító növényvilága miatt is ismert és kedvelt. Aprófalvainak, kisebb városainak ingatlankínálatában érdemes szétnézni, ha valaki szeretne a világtól elvonulni, és ehhez alkalmas üdülőt, tanyát, családi házat keres. Mi is szétnéztünk, találtunk néhány igazán szép ingatlant, csendes, nyugodt, mindentől távol eső helyeken. Mutatjuk őket!

Mesebeli házikó Ófaluban

Ófalu egy hét domb által övezett aprófalu a Kelet-Mecsek lábánál, itt bukkantunk erre az igazán mesebeli kis házikóra, melyhez erdős terület is tartozik. A parasztház részben felújított, jó állapotban van, igyekeztek belső tereiben és külső megjelenésében is megőrizni az autentikus hangulatot. Ablakaiban muskátli, konyhájában kemence, udvarán kerti tó, és természetesen borospince is tartozik az ingatlanhoz.

Hangulatos malom Kárászon

Kárász szintén a Kelet-Mecsek egyik aprófalva, itt áll ez az 1777-ben épült malom, mely 137 nm-es lakótérrel és 216 nm malomrésszel rendelkezik. Maga a telek több, mint 5000 nm, az épület felújításra szorul, de nincs rossz állapotban.

Hangulatos családi ház Mecseknádasd szélén

Hirdetés

Mecseknádasd kicsit nagyobb község, itt a település egyik legszélső utcájában, tehát igazán csendes helyen található ez a szép állapotú családi ház, mely nappali + 3 szobával rendelkezik. Az ingatlan fedett terasszal, kandallóval és klímával is rendelkezik.

Parasztház istállóval Szilágyon

Szilágy szintén egy aprófalu a Mecsekben, itt találtuk ezt a szép kis parasztházat. A kétszobás házat részben felújították, falait újra vakolták, festették, tetejét cserélték, a villanyvezetékeket újrahúzták. A víz bevezetése, és a fürdőszoba, konyha kialakítása már az új tulajdonosra vár.

Kicsi ház, nagy telek erdő és patak mellett, Pécsváradon

Pécsvárad egy kis város, melynek külterületén, közvetlenül egy erdő és egy patak mellett található ez az összesen 3 telekből álló ingatlanegyüttes. A legnagyobb telek egy 1,5 hektáros gyümölcsös, amely mellett egy 2000 nm-es gyümölcsös és egy 500 nm-es telek áll egy kicsi, teraszos, egyszobás, 28 nm-es házikóval.

További ingatlanokért a Mecsekben, kattintson ide.

© 2021 (v150.202005)