Ez a balatoni panorámás, intim terasz most a tiéd lehet!

Beláthatod róla az egész keleti partot Aligától Tihanyig, attól viszont nem kell tartanod, hogy a reggeli kávéd elfogyasztása közben a szomszéd átinteget, ugyanis a terasz – elhelyezkedése révén – teljesen intim és örökpanorámás. És azt még nem is mondtuk el, hogy 65 nm-ével épp kényelmes egy nagyobb grill partyhoz, amihez a gázgrill is adott. További részletekért görgess lejjebb…

A terasz természetesen egy amerikai konyhás nappaliból nyílik, ami önmagában is 60 nm-es, így kényelmesen vendégül láthatsz benne 20 embert, és a terasz és a nappali közt 10 méter hosszan, padlótól a plafonig érő ablakok húzódnak, hogy a balatoni panorámában innen is gyönyörködhess. A nappali pedig egy 235 nm-es, igazi penthouse lakás része, ami egy Siófokon, az Aranyparton elhelyezkedő társasház legfelső, 5. emeletének teljes területét elfoglalja, és ahol a lift valóban a nappaliba érkezik.

A lakásnak része még 3 hálószoba, természetesen mindegyik saját fürdőszobával, és minden hálószobához tartozik egy-egy kisebb terasz is, a master bedroomból egyenesen az ágyból elláthatunk Balatonfüredig! Mindezeken felül egy belső jakuzzi és egy tepidárium – melynek kialakítása még folyamatban van – is az ingatlan részét képezi, ahogyan az idén áprilisban gyönyörűen felújított és berendezett lakás teljes bútorzata is benne van az árban.

A felújítás a gépészetet is érintette, az ingatlan új hűtő-fűtő klímákat kapott, de a lakás házközponti fűtéssel is rendelkezik, mely külön mérőórával mérhető csakúgy, mint a hideg- és melegvíz fogyasztás. A reggeltől estig napfényben úszó terasz holland pázsitot kapott, a nyári hőségben pedig 2/3 részén automata napernyő biztosítja az árnyékot, ami szél esetén behúzódik.

A lakásnak helyet adó társasház az Aranypart legjobb részén helyezkedik el, 12 percre a buliközponttól, azaz elég távol ahhoz, hogy a buli zaja ne zavarjon, mégis elég közel, hogy bekapcsolódhassunk, ha ahhoz van kedvünk.

A társasház 24 órás portaszolgálattal rendelkezik, szépen parkosított kertjében játszóteret, grillezőt, szaunát, pingpong termet és biciklitárolót is találunk, és innen juthatunk ki közvetlenül a szabadstrandra is, tehát a lakásból, a balatoni panorámás teraszunkról privát kódokkal percek alatt a strandon lehetünk.

Hirdetés

Autóink tárolására pedig 4 autóbeálló is tartozik a lakáshoz a zárt udvarban, ezek a vételár részét képezik, egy kis tárolóval együtt, mely a földszinten helyezkedik el.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

© 2021 (v150.202005)