Ez a balatoni panorámás, intim terasz most a tiéd lehet!

Beláthatod róla az egész keleti partot Aligától Tihanyig, attól viszont nem kell tartanod, hogy a reggeli kávéd elfogyasztása közben a szomszéd átinteget, ugyanis a terasz – elhelyezkedése révén – teljesen intim és örökpanorámás. És azt még nem is mondtuk el, hogy 65 nm-ével épp kényelmes egy nagyobb grill partyhoz, amihez a gázgrill is adott. További részletekért görgess lejjebb…

A terasz természetesen egy amerikai konyhás nappaliból nyílik, ami önmagában is 60 nm-es, így kényelmesen vendégül láthatsz benne 20 embert, és a terasz és a nappali közt 10 méter hosszan, padlótól a plafonig érő ablakok húzódnak, hogy a balatoni panorámában innen is gyönyörködhess. A nappali pedig egy 235 nm-es, igazi penthouse lakás része, ami egy Siófokon, az Aranyparton elhelyezkedő társasház legfelső, 5. emeletének teljes területét elfoglalja, és ahol a lift valóban a nappaliba érkezik.

A lakásnak része még 3 hálószoba, természetesen mindegyik saját fürdőszobával, és minden hálószobához tartozik egy-egy kisebb terasz is, a master bedroomból egyenesen az ágyból elláthatunk Balatonfüredig! Mindezeken felül egy belső jakuzzi és egy tepidárium – melynek kialakítása még folyamatban van – is az ingatlan részét képezi, ahogyan az idén áprilisban gyönyörűen felújított és berendezett lakás teljes bútorzata is benne van az árban.

A felújítás a gépészetet is érintette, az ingatlan új hűtő-fűtő klímákat kapott, de a lakás házközponti fűtéssel is rendelkezik, mely külön mérőórával mérhető csakúgy, mint a hideg- és melegvíz fogyasztás. A reggeltől estig napfényben úszó terasz holland pázsitot kapott, a nyári hőségben pedig 2/3 részén automata napernyő biztosítja az árnyékot, ami szél esetén behúzódik.

A lakásnak helyet adó társasház az Aranypart legjobb részén helyezkedik el, 12 percre a buliközponttól, azaz elég távol ahhoz, hogy a buli zaja ne zavarjon, mégis elég közel, hogy bekapcsolódhassunk, ha ahhoz van kedvünk.

A társasház 24 órás portaszolgálattal rendelkezik, szépen parkosított kertjében játszóteret, grillezőt, szaunát, pingpong termet és biciklitárolót is találunk, és innen juthatunk ki közvetlenül a szabadstrandra is, tehát a lakásból, a balatoni panorámás teraszunkról privát kódokkal percek alatt a strandon lehetünk.


Autóink tárolására pedig 4 autóbeálló is tartozik a lakáshoz a zárt udvarban, ezek a vételár részét képezik, egy kis tárolóval együtt, mely a földszinten helyezkedik el.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

© 2023 (v2.202102)