Ez a balatoni panorámás, intim terasz most a tiéd lehet!

Beláthatod róla az egész keleti partot Aligától Tihanyig, attól viszont nem kell tartanod, hogy a reggeli kávéd elfogyasztása közben a szomszéd átinteget, ugyanis a terasz – elhelyezkedése révén – teljesen intim és örökpanorámás. És azt még nem is mondtuk el, hogy 65 nm-ével épp kényelmes egy nagyobb grill partyhoz, amihez a gázgrill is adott. További részletekért görgess lejjebb…

A terasz természetesen egy amerikai konyhás nappaliból nyílik, ami önmagában is 60 nm-es, így kényelmesen vendégül láthatsz benne 20 embert, és a terasz és a nappali közt 10 méter hosszan, padlótól a plafonig érő ablakok húzódnak, hogy a balatoni panorámában innen is gyönyörködhess. A nappali pedig egy 235 nm-es, igazi penthouse lakás része, ami egy Siófokon, az Aranyparton elhelyezkedő társasház legfelső, 5. emeletének teljes területét elfoglalja, és ahol a lift valóban a nappaliba érkezik.

A lakásnak része még 3 hálószoba, természetesen mindegyik saját fürdőszobával, és minden hálószobához tartozik egy-egy kisebb terasz is, a master bedroomból egyenesen az ágyból elláthatunk Balatonfüredig! Mindezeken felül egy belső jakuzzi és egy tepidárium – melynek kialakítása még folyamatban van – is az ingatlan részét képezi, ahogyan az idén áprilisban gyönyörűen felújított és berendezett lakás teljes bútorzata is benne van az árban.

A felújítás a gépészetet is érintette, az ingatlan új hűtő-fűtő klímákat kapott, de a lakás házközponti fűtéssel is rendelkezik, mely külön mérőórával mérhető csakúgy, mint a hideg- és melegvíz fogyasztás. A reggeltől estig napfényben úszó terasz holland pázsitot kapott, a nyári hőségben pedig 2/3 részén automata napernyő biztosítja az árnyékot, ami szél esetén behúzódik.

A lakásnak helyet adó társasház az Aranypart legjobb részén helyezkedik el, 12 percre a buliközponttól, azaz elég távol ahhoz, hogy a buli zaja ne zavarjon, mégis elég közel, hogy bekapcsolódhassunk, ha ahhoz van kedvünk.

A társasház 24 órás portaszolgálattal rendelkezik, szépen parkosított kertjében játszóteret, grillezőt, szaunát, pingpong termet és biciklitárolót is találunk, és innen juthatunk ki közvetlenül a szabadstrandra is, tehát a lakásból, a balatoni panorámás teraszunkról privát kódokkal percek alatt a strandon lehetünk.


Autóink tárolására pedig 4 autóbeálló is tartozik a lakáshoz a zárt udvarban, ezek a vételár részét képezik, egy kis tárolóval együtt, mely a földszinten helyezkedik el.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Magyar Péter bekeményített: Rogán Antal készítheti a magángépet a meneküléshez?

Reagált a bántalmazási vádakra, holnap reggel 10-kor pedig a főügyészségre megy.

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

Itt nagy bejelentés, eladták az Újpestet

A Mol leányvállalata közölte az összefonódást a Gazdasági Versenyhivatallal.

Még egy fekete pontot elkönyvelhet Magyarország

Még egy fekete pontot elkönyvelhet Magyarország

Jelentős eltérések.

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Volna egy lehetőség Putyin meggyengítésére egy szakértő szerint.

© 2024 (v2.202102)