Duna-parti gyöngyszem: panorámás dizájn lakás a II. kerületből!

Mai bejegyzésünkben egy Duna-parti gyöngyszemet mutatunk be. Budapest egyik legelegánsabb részéről, a II. kerületi Duna-partról hoztunk egy lakást, elképesztő panorámával a Dunára, a Margit-szigetre, és a városra. A lakás azonban nem csak a panoráma és a szuper elhelyezkedés okán kiemelkedő, igazi dizájn lakás, itt minden szeglet terve nagy odafigyeléssel került le a tervezőasztalról.

Budapest zöld szívétől és a Duna-parttól egy karnyújtásnyira található ez az exkluzív ingatlan, egy szépen gondozott társasház 6. emeletén. A 62 négyzetméteres lakást fiatal építészmérnökök segítségével teljeskörűen átépítették ráadásul a teljes, lakáshoz illő berendezéssel együtt kínálják eladásra.

A lakásban tágas amerikai konyhás, teraszkapcsolatos nappali, valamint két hálószoba és egy fürdőszoba található. A konyhába a legmodernebb gépekkel felszerelt dizájn bútor került, a lakás több pontján pedig beépített bútorok kínálnak bőséges tárolóhelyet.

Az ingatlant kiemelkedő felszereltséggel együtt kínálják eladásra, melynek része többek között a hangfalakkal felszerelt Bang & Olufsen televízió, az elektromos redőnyrendszer, a távirányítós világítás és a klímaberendezés.

A panorámás terasz parkettázva, bútorokkal és távirányítós szélérzékelővel felszerelt napernyővel nyújt tökéletes helyszínt az otthoni kikapcsolódásra.

A II. kerület ezen része több szempontból jó választás. A közeli Szépvölgyi út és a Kolosy tér számtalan szolgáltatással, hangulatos étteremmel és kávézóval várja a környékbelieket. A színvonalas vendéglátóhelyek és az elbűvölő budai hangulat mellett tömegközlekedés szempontjából is kiemelkedő a környék. A Szépvölgyi úti Hév megálló csupán néhány lépés innen és a 4-es 6-os villamos Margit híd, budai hídfő megállója is a közelben van, így a város belsőbb részei is pillanatok alatt megközelíthetőek.

Hirdetés

Az aktívan kikapcsolódni vágyóknak a környékbeli edzőtermek mellett egyértelműen a pár lépésre található Margit-sziget kínálja a legjobb lehetőségeket. Az uszoda és a futópálya mellett egy délutáni vagy esti sétának fővárosszerte nem találhatna kellemesebb helyszínt, mint az árnyas sétautakkal szegélyezett Margit-szigeti parkok.

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 

© 2021 (v150.202005)