Duna-parti gyöngyszem: panorámás dizájn lakás a II. kerületből!

Mai bejegyzésünkben egy Duna-parti gyöngyszemet mutatunk be. Budapest egyik legelegánsabb részéről, a II. kerületi Duna-partról hoztunk egy lakást, elképesztő panorámával a Dunára, a Margit-szigetre, és a városra. A lakás azonban nem csak a panoráma és a szuper elhelyezkedés okán kiemelkedő, igazi dizájn lakás, itt minden szeglet terve nagy odafigyeléssel került le a tervezőasztalról.

Budapest zöld szívétől és a Duna-parttól egy karnyújtásnyira található ez az exkluzív ingatlan, egy szépen gondozott társasház 6. emeletén. A 62 négyzetméteres lakást fiatal építészmérnökök segítségével teljeskörűen átépítették ráadásul a teljes, lakáshoz illő berendezéssel együtt kínálják eladásra.

A lakásban tágas amerikai konyhás, teraszkapcsolatos nappali, valamint két hálószoba és egy fürdőszoba található. A konyhába a legmodernebb gépekkel felszerelt dizájn bútor került, a lakás több pontján pedig beépített bútorok kínálnak bőséges tárolóhelyet.

Az ingatlant kiemelkedő felszereltséggel együtt kínálják eladásra, melynek része többek között a hangfalakkal felszerelt Bang & Olufsen televízió, az elektromos redőnyrendszer, a távirányítós világítás és a klímaberendezés.

A panorámás terasz parkettázva, bútorokkal és távirányítós szélérzékelővel felszerelt napernyővel nyújt tökéletes helyszínt az otthoni kikapcsolódásra.

A II. kerület ezen része több szempontból jó választás. A közeli Szépvölgyi út és a Kolosy tér számtalan szolgáltatással, hangulatos étteremmel és kávézóval várja a környékbelieket. A színvonalas vendéglátóhelyek és az elbűvölő budai hangulat mellett tömegközlekedés szempontjából is kiemelkedő a környék. A Szépvölgyi úti Hév megálló csupán néhány lépés innen és a 4-es 6-os villamos Margit híd, budai hídfő megállója is a közelben van, így a város belsőbb részei is pillanatok alatt megközelíthetőek.

Az aktívan kikapcsolódni vágyóknak a környékbeli edzőtermek mellett egyértelműen a pár lépésre található Margit-sziget kínálja a legjobb lehetőségeket. Az uszoda és a futópálya mellett egy délutáni vagy esti sétának fővárosszerte nem találhatna kellemesebb helyszínt, mint az árnyas sétautakkal szegélyezett Margit-szigeti parkok.

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Minden rendben lesz a gazdasági kormányzat szerint, várják a lakossági befektetőket.

© 2023 (v2.202102)