Óriási lehetőség a város közepén!

A helyszín mindenek felett fontos, jól tudja ezt az ingatlanos szakma, és egyre többen ismerik fel ezt akár a befektetni, akár a város magjának közelében lakni vágyók közül. Most éppen egy olyan szegletébe látogatunk a város belső részének, ahol ez az igazság különösen áll. Itt közel, de azért hallótávolságon túl lehetünk például a bulinegyedhez!

Az árat, a kiadhatóságot, a várható lakásár-növekedést, sőt, az életminőséget is egyre inkább az határozza meg – a nemzetközi nagyvárosokban és Budapesten is –, hogy a városmagtól milyen távolságra vagyunk. Az árak is úgy növekednek, ahogyan egyre közeledünk a „city-hez”, azaz a város szívéhez.
Egy másik, hasonlóan fontos tényező errefelé az, hogy a lakás lehetőleg modern legyen, hiszen a rezsiköltségek várható növekedése miatt közel sem mindegy, hogy a következő évtizedekben egy korszerű vagy épp korszerűsítésre szoruló otthonba ruházunk-e be.

Ezúttal a József körúttól, a Blaha Lujza tértől pár perces sétatávolságra, a felértékelődő Csarnok negyedben (a bulinegyedhez viszonylag közel, de attól “hallótávolságon” bőven túl) találtunk egy olyan építkezést, amelyben együtt van minden, ami az értéktartáshoz, a jó életminőséghez elengedhetetlen.
Például két metró mellett a 4-6-os villamosok és a bulinegyed közelsége minden fiatal álmává teszik ezt a helyszínt.

Így hát errefelé egy ingatlan biztosan stabil, rendkívül értékálló befektetés marad a következő időszakban is, akár saját célra lakni, akár gyermeknek, akár befektetésnek vásárolunk.


Tehát itt, a Józsefváros belső részén, a Csarnok Negyed városrészben épülő házról lesz szó, ahol most kifejezetten jó árú lakások érhetők el. Mint ismert a VIII. került belső, körúthoz közel eső része mindig kiemelt terület volt; ám a 4-es metró Rákóczi téri megállójának pár évvel ezelőtti átadásával a Csarnok Negyednek nevezett kerületrész alapjaiban újult meg.

Főként az olyan fejlesztések, mint a Corvin Negyed, a körút környékén a bulinegyed kialakulása, vagy éppen az említett négyes metró kiépülése, új megállók környéke, – a Keleti Pályaudvar és a II. János Pál pápa tér (régebben Köztársaság tér) és az említett Csarnok negyedhez tartozó Rákóczi tér – felszíni megújulása teljesen átformálta e belvárosinak számító kerület arculatát.

A 2021 tavaszára felépülő ház közelében található tehát a 4-es metró Rákóczi téri megállója, az éjjel-nappal közlekedő 4-es 6-os villamos, megújult Teleki téri piac, mélygarázzsal, üzletekkel, új vendéglőkkel. Közel esik ide a Blaha Lujza tér, a 2-es metró, a 7-es busz vonala. És persze az elegáns Palotanegyed is, mely az egyetemek, főiskolák, közösségi terek és az értelmiségi fiatalok legfontosabb találkozóhelye Pesten.


A Csarnok negyedben kel tehát életre ez a 17 lakásos társasház, amelynek válságállóságát garantálja, hogy a ház magas műszaki tartalommal készül. Így a legmodernebb hőszivattyús fűtésrendszerrel, amely -30 fokban is tökéletesen teljesít, valamint minőségi burkolatokkal, amik nem kopnak el.
A burkolatok és szaniterek is egyéni ízlés szerint választhatók. És természetesen garázs is vásárolható a lakásokhoz. Az itt megvalósuló hőszivattyús hűtés-fűtés további előnye pedig az is, hogy a radiátorok nem foglalnak helyet a hasznos térből.

A cikk megjelenését a Csarnok Negyed társasház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)