Siess! Már alig maradt az egy hónap múlva költözhető lakásokból, Zugló zöldövezetében!

A zöldövezeti lakások felértékelődtek az elmúlt hónapokban, különösen, ha frekventált helyen, a belváros közelében találhatóak. Pest legzöldebb részén most egy olyan, hamarosan átadásra kerülő beruházás épül, ahol már alig maradt szabad lakás, ezért érdemes sietni.

A XIV. kerület, Zugló Pest legzöldebb kerülete, legelőnyösebb elhelyezkedésű része pedig a Városligethez és a belvároshoz is legközelebb fekvő, Istvánmező. Istvánmező a 2-es és 4-es metrók, valamint az 1-es villamos vonalának köszönhetően kiváló közlekedési feltételekkel rendelkezik, ezen kívül, Zuglón belül is a legzöldebb városrész, természetesen a Városliget után.

Itt, a Puskás Ferenc Stadion mellett épül most egy olyan beruházás, amelynek 4 épülete egy 4500 nm-es, ligetes parkot fog körbe ölelni, és amelynek első üteme egy hónap múlva már költözhető is. Az Egressy Liget lakópark az Ilka utcában, a Stadionok metrómegállótól és az 1-es villamos megállójától is mindössze néhány percre épül, de a közelben található a Keleti Pályaudvar is, ahol már a 4-es metró is elérhető.

A beruházás közvetlen közelében a jó közlekedés mellett, minden fontos szolgáltatás, iskola, posta, bank, éttermek és üzletek is találhatók, illetve néhány perc alatt elérhető az Aréna Pláza vagy az Örs Vezér terén az IKEA és az Árkád bevásárlóközpont.

Az Egressy Liget lakópark lakásai változatos méretűek és elosztásúak lesznek, így akár saját célra, akár befektetés céljára keres valaki ingatlant, megtalálhatja számításait. A projekt magas műszaki tartalommal és kizárólag olyan minőségi anyagok beépítésével valósul meg, amelyek kielégítik a 21. századi igényeket, így például a hő- és hangszigetelés is első osztályú anyagból készül.

Hirdetés

A kiváló minőségű, jó elhelyezkedésű lakásokra természetesen nagy volt a kereslet, így egy hónappal az átadás előtt már csak néhány szabad lakás maradt, ezért is érdemes sietnie annak, aki ebben a remek zöldövezeti projektben szeretne ingatlant vásárolni.

A cikk megjelenését az Egressy Liget lakópark fejlesztője támogatta.


© 2021 (v150.202005)