Új építésű családi otthonok fővárosi és Balaton-parti lakóparkokból!

Ha tágas, nagyobb családja számára is kényelmes otthont keres érdemes szétnéznie az új építésű lakások piacán! Az új építésű ingatlanok kínálatában számtalan olyan minőségi projektet találni, ahol kényelmes, élhető családi otthonokat építenek. Ezúttal olyan lakóparkokat gyűjtöttünk össze fővárosszerte és a Balaton-parton, ahol gyermekes családok is megtalálják a számukra ideális otthonukat!

Elsőként Zugló közkedvelt részéről hoztunk egy projektet, méghozzá az Ilka utcából. Az Egressy Liget egy kifejezetten zöld lakópark lesz, 4 épülete egy 4500 nm-es ligetes parkot ölel körbe. A lakópark lakáskínálatában családok számára is találunk tágas lakásokat, méghozzá igen magas műszaki tartalommal.

A népszerű 13. kerületben épülnek a Metropol 13 lakásai, remek lokációnál a WestEndtől pár perc sétára. Ideális elhelyezkedésének köszönhetően minden szolgáltatás elérhető a közelben, a Városliget és a Margit-sziget pedig nagyszerű lehetőségeket kínál sportolásra, kikapcsolódásra. A Metropol 13 lakásai között garzonlakásoktól penthouseig több méretben és elosztásban találunk lakásokat.

A IX. kerület rehabilitált részén, a Márton és a Gát utca sarkán épül a Gama Residence társasház. A környék kifejezetten jó választás kisgyermekeseknek, a közelben olyan közösségi terek, játszóterek és parkok találhatók, mint például a Kerekerdő Park, a Haller Park vagy az Orczy-kert. A Gama Residence 30 és 80 négyzetméter közötti lakásokat kínál, melyek között a nagyobbak kiválóan alkalmasak a 2-3 gyermekkel költözőknek is.

Újpest-Központban épül az Arsenal Sarokház 61 lakásos társasháza, mely tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt jól megközelíthető, az M3-as metró mindössze 3 perc sétatávolságra található. Az Arsenál Sarokház közelében jó néhány óvoda, iskola és felújított játszótér várja a gyermekeket. A társasház kisebb lakások mellett tágas 2+2 félszobás otthonokat is kínál.

Ahogy ígértük a Balaton-parton keresgélőknek is hoztunk egy igényes projektet, méghozzá Balatonkeneséről. A Kenese Liget családias lakóparkja csupán a Marina Port kikötőtől 250 méterre helyezkedik el. A lakások 8 db különálló villában kapnak helyet, melyek között 2-3-4 szobás lakásokat találunk.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)