Családi álomotthon Dél-Pest legjobb részén!

Dél-Pest szívében, gyönyörű környezetben, a Bókay-kert közvetlen szomszédságában bukkantunk egy igazi gyöngyszemre. Ez a kényelmes és kivételesen sok jó adottsággal rendelkező családi ház álmai otthona lehet!

Az otthonos XVIII. kerületi családi házat alaposan átgondolt tervek alapján, igényes anyagokból építették egy csendes egyirányú utcában. A nyugodt utcák ellenére kitűnő közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik a környék, valamint minden szolgáltatás perceken belül elérhető, amire a mindennapokban szüksége lehet. A közelben oktatási intézmények sora, orvosi rendelő, posta és számos bevásárlási lehetőség várja, több hipermarket és áruház pár perces autóúttal megközelíthető.

További képekért kattints a fotóra!

A gyönyörű családi ház földszintjén az átlagosnál jóval nagyobb, amerikai konyhás, kertkapcsolatos nappali található, melynek ékköve a kandalló és az elragadó, ledes csillagos égbolt. Dél-nyugati fekvésének és óriási ablakainak köszönhetően egésznap fényárban úszik. A teraszkapcsolatos konyha-étkező helyiségben akár 8 fős családi-baráti összejövetelek is kényelmesen megtarthatók. Ezen a szinten található még a két tágas, parkra néző dolgozó- és vendégszoba, illetve egy extra méretű zuhanykabinnal szerelt fürdőszoba, egy gardrób és a háztartási helyiség.

További fotókért kattints a képre!

A tetőtérben három tágas hálószoba, – melyből kettő saját gardróbbal rendelkezik-, és sarokkádas fürdőszoba találkozik. Minden tetőtéri ablak külső redőnnyel és belső árnyékolóval felszerelt. A közel 70 négyzetméteres alagsorban tároló, gépház, konditerem és egy 24 négyzetméteres kivetítős mozi- és játékszoba található, mely a jelenlegi lakók és vendégeik kedvenc helyisége.

A gondosan tervezett és karbantartott kertben fedett, intim pihenő rész, szolár fűtéssel ellátott merülőmedence és 11m hosszú, fedett autóbeálló található.

A ház gépészete mindenben az itt lakók kényelmét szolgálja: a konyha teljeskörűen gépesített, a lakószintek hűtő-fűtő klímával felszereltek, mindhárom szinten, illetve az autóbeállón is elérhető a központi porszívó.

További fotókért kattints a képre!

A családi ház több szobájából is kilátás nyílik a szemközt elterülő, széleskörű kikapcsolódási lehetőségeket nyújtó Bókay-kert ősfás parkjára. A dél-pesti Bókay-kert egy 16 hektáron elterülő szabadidőspark, mely talán a főváros legszínesebb szabadidős lehetőségeit kínáló kültéri létesítménye. A park stranddal, uszodával, futó- és focipályával, teniszpályákkal, családi programokkal, sőt, télen-nyáron használható sípályával várja az aktív kikapcsolódás kedvelőit, nyaranta pedig kertmozi és gyermektábor is megrendezésre kerül. Gyönyörű, dísztavakkal övezett parkjai tökéletes helyszínt kínálnak egy kellemes sétának vagy a hétvégi pihenésnek.

A háromszintes családi ház nagy tereivel kényelmes környezetet nyújt a családi együttlétekhez, egyúttal lehetőséget ad a saját kis birodalmak kialakításához és kényelmes otthona lehet akár egy tartósan otthon dolgozó-tanuló családnak is.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

A Nébih fújt riadót, olyasmi került a tésztába, aminek nem szabadna.

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Andrzej Duda lengyel elnök szerdai vacsorája Trumppal hozta el a drámai fordulatot a republikánus elnökjelöltnél Ukrajna támogatása ügyében.

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Megvan a TISZA Párt EP-listája, de az aláírásokat gyűjtők bajban vannak Budapesten.

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Négyből már csak két szereplő marad júliustól, beolvad a Horizont.

© 2024 (v2.202102)