Gyönyörű új otthon, üzlet vagy iroda és akár 75%-os rezsiköltség megtakarítás!

Az új építésű lakások egyik legfőbb előnye a használt lakásokkal szemben egyértelműen az alacsony fenntartási költség, melyhez több tényező járul hozzá, de az egyik legfontosabb a színvonalas műszaki tartalom. Ma egy olyan beruházást mutatunk, ami a legkorszerűbb megoldásokat vonultatja fel és ezzel akár 75%-os rezsiköltség megtakarítást is biztosít leendő lakói számára.

Egy új építésű lakás nem csak azért jó választás mert első lakóként költözhet be otthonába. Hiába költünk milliókat egy használt lakás felújítására, sosem lesz olyan korszerű, mint egy új építésű lakás, melynek elkészültét gyakorlatilag a tervezőasztal mellől követhetjük nyomon. Egy új építésű ingatlan mindig a legfrissebb előírások szerint épül, ami a komforton túl, sokkal kedvezőbb fenntartási költségeket is jelent. A jó hőszigetelés és az új nyílászárók mellett persze a műszaki tartalmon is nagyon sok múlik, éppen ezért egy minőségi projekt erre is nagy hangsúlyt fektet.

A Green Median lakásai, családi házas környezetben, a Népliget melletti Tisztviselőtelepen épülnek.  A Tisztviselőtelep a pesti oldal egyik legkedveltebb része, hiszen a Népliget közelsége kellemes kertvárosi környezetet biztosít, számos sportolási lehetőséggel, parkokkal játszóterekkel. Ezzel együtt kiváló infrastrukturális feltételek állnak rendelkezésre és a belváros is gyorsan megközelíthető az M3-as metróval. A társasház azonban nem csak a lokáció szempontjából kiemelkedő.

A Green Median lakásaiba hőcserélős hűtő-fűtő rendszer gondoskodik az ideális hőmérsékletről, valamint az egészséges élet feltételeiről, hiszen a legmagasabb szintű komfortérzet biztosítása mellett az egészséges, tiszta levegőt is biztosítja, beépített légtisztító funkciójának köszönhetően. A légtisztító kiszűri a kinti por, vírusok, baktériumok és allergének 99%-át, ezzel a nagyvárosi otthonában is tiszta és ami manapság különösen fontos egészséges levegőt biztosít az egész családnak.

A maximális komfortérzet és az egészséges levegő mellett azonban van még egy nagyon fontos előnye a hőcserélős hűtő-fűtő rendszereknek, méghozzá az alacsony fenntartási költség, ami a hagyományos fűtőrendszerekhez képest mintegy 75%-kal alacsonyabb rezsiköltséget jelent.

A Green Median társasház kínálatában 36 és 92 négyzetméter közötti lakások közül válogathatnak az érdeklődők. Továbbá a földszinten kiváló adottságú, üzleti célú ingatlanok is vásárolhatóak, ahol üzletét, irodáját, ősfákkal övezett, napfényes környezetben alakíthatja ki, kiváló vendég parkolás lehetőségével.

Az ilyen ultramodern otthonok, -mint amilyeneket a Green Median is kínál- nem csak saját részre, befektetés szempontjából is jó választásnak bizonyulnak, hiszen a magas színvonalú műszaki megoldások hosszútávon is értékállóvá teszik a befektetést, a környék pedig kifejezetten népszerű az albérletkeresők körében, így könnyen és gyorsan kiadhatók errefelé az ingatlanok.

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)