Gyönyörű új otthon, üzlet vagy iroda és akár 75%-os rezsiköltség megtakarítás!

Az új építésű lakások egyik legfőbb előnye a használt lakásokkal szemben egyértelműen az alacsony fenntartási költség, melyhez több tényező járul hozzá, de az egyik legfontosabb a színvonalas műszaki tartalom. Ma egy olyan beruházást mutatunk, ami a legkorszerűbb megoldásokat vonultatja fel és ezzel akár 75%-os rezsiköltség megtakarítást is biztosít leendő lakói számára.

Egy új építésű lakás nem csak azért jó választás mert első lakóként költözhet be otthonába. Hiába költünk milliókat egy használt lakás felújítására, sosem lesz olyan korszerű, mint egy új építésű lakás, melynek elkészültét gyakorlatilag a tervezőasztal mellől követhetjük nyomon. Egy új építésű ingatlan mindig a legfrissebb előírások szerint épül, ami a komforton túl, sokkal kedvezőbb fenntartási költségeket is jelent. A jó hőszigetelés és az új nyílászárók mellett persze a műszaki tartalmon is nagyon sok múlik, éppen ezért egy minőségi projekt erre is nagy hangsúlyt fektet.

A Green Median lakásai, családi házas környezetben, a Népliget melletti Tisztviselőtelepen épülnek.  A Tisztviselőtelep a pesti oldal egyik legkedveltebb része, hiszen a Népliget közelsége kellemes kertvárosi környezetet biztosít, számos sportolási lehetőséggel, parkokkal játszóterekkel. Ezzel együtt kiváló infrastrukturális feltételek állnak rendelkezésre és a belváros is gyorsan megközelíthető az M3-as metróval. A társasház azonban nem csak a lokáció szempontjából kiemelkedő.

A Green Median lakásaiba hőcserélős hűtő-fűtő rendszer gondoskodik az ideális hőmérsékletről, valamint az egészséges élet feltételeiről, hiszen a legmagasabb szintű komfortérzet biztosítása mellett az egészséges, tiszta levegőt is biztosítja, beépített légtisztító funkciójának köszönhetően. A légtisztító kiszűri a kinti por, vírusok, baktériumok és allergének 99%-át, ezzel a nagyvárosi otthonában is tiszta és ami manapság különösen fontos egészséges levegőt biztosít az egész családnak.

A maximális komfortérzet és az egészséges levegő mellett azonban van még egy nagyon fontos előnye a hőcserélős hűtő-fűtő rendszereknek, méghozzá az alacsony fenntartási költség, ami a hagyományos fűtőrendszerekhez képest mintegy 75%-kal alacsonyabb rezsiköltséget jelent.

A Green Median társasház kínálatában 36 és 92 négyzetméter közötti lakások közül válogathatnak az érdeklődők. Továbbá a földszinten kiváló adottságú, üzleti célú ingatlanok is vásárolhatóak, ahol üzletét, irodáját, ősfákkal övezett, napfényes környezetben alakíthatja ki, kiváló vendég parkolás lehetőségével.

Az ilyen ultramodern otthonok, -mint amilyeneket a Green Median is kínál- nem csak saját részre, befektetés szempontjából is jó választásnak bizonyulnak, hiszen a magas színvonalú műszaki megoldások hosszútávon is értékállóvá teszik a befektetést, a környék pedig kifejezetten népszerű az albérletkeresők körében, így könnyen és gyorsan kiadhatók errefelé az ingatlanok.

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Van, amit nagyon nem jól csinálunk a munkahelyünkön

Van, amit nagyon nem jól csinálunk a munkahelyünkön

Az Eisberg által végzett Színes Tálak Kutatása szerint nem adjuk meg az elég időt a munkahelyi ebédnek.

Baj van? Kiberbiztonsági előadássorozat indul

Baj van? Kiberbiztonsági előadássorozat indul

A vállalati kiberbiztonság erősítése érdekében a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) 2024 áprilisában ismét egy többállomásos országos rendezvénysorozatot indít.

Márciusban megint kevesebb építőanyag fogyott

Márciusban megint kevesebb építőanyag fogyott

Sokan kivárnak a felújítási támogatások konkrétumainak megjelenéséig.

Újabb fejlemény a leégett wellness-szálló ügyében

Újabb fejlemény a leégett wellness-szálló ügyében

A Magyar Turisztikai Ügynökség is segít a Hotel Silvanus újjáépítésben.

© 2024 (v2.202102)