Egyediséget, panorámás, zöld teraszos otthont keres? Igen jó áron találtuk meg Önnek!

Angyalföldön sok új lakás épült fel, de közel sem mindegy, hogy az egyediséget, a tágas és nagy teraszos penthouse lakások kínálta előnyöket merre találjuk meg. Például olyanokét, amelyek már 760 ezer forintos négyzetméterártól elérhetőek!

Aki Pest talán legmodernebb és vitathatatlanul az egyik leggyorsabban fejlődő környékén, a XIII. kerületi Béke tér vonzásában keres magának új, modern és igen elegáns otthont, annak nem árt a hónapokon belül költözhető kínálatban is szétnéznie. Miért? Mert néhány ottani projektben akadnak még igazi gyöngyszemek.

Errefelé keresgélve bukkantunk rá a Béke tér mögötti csendes, zöld fákkal szegélyezett Országbíró utcában megépült Metropolitan Garden projektre, amelynek hatalmas előnye, hogy negyedéven belül költözhető lesz az épület.

Itt, a társasház tetőszintjén maximálisan az egyedi igényekre szabható, budai hegyekre panorámás, óriás teraszos Penthouse otthonok érhetők el – jelenleg is mindössze 5 százalékos áfa és idén mindössze 1 millió Ft befizetése mellett!

A megújult, csodálatos zöld szigetként funkcionáló Béke téri park hátsó sarkától csak két-három háznyira lévő modern társasház ötödik és hatodik emeletén még tíz luxusotthon várja új gazdáját, mint említettük: nem kell megvárni a januárt a döntéssel, mert már az idén is 5 százalékos áfával, remek ár-érték arányban kaphatók ezek a lakások.

Ráadásul idén mindössze 1 millió Ft befizetésével leköthetőek ezek a különleges otthonok, melyek jellemzően 50 és 110 négyzetméteres alapterületük mellett 30-60 négyzetméternyi(!), tehát óriási teraszokkal büszkélkedhetnek. A négyzetméterárak pedig kifejezetten kedvezőek: már 760 ezer forintos négyzetméterenkénti ártól elérhető itt vadonatúj lakás!

 

Mi több, akad egy olyan lakás is itt, amelyik a 112 négyzetéteres lakótér mellett további, ki híján 103 négyzetméteres „teraszrendszert” kínál, méghozzá elvehetetlen panorámával a budai hegyekre. Pontosabban 83 négyzetméter terasz mellé még közel 20 négyzetméternyi tetőkert is jár, és a három hálószoba mellett közel 46 négyzetméteres nappali-konyha-étkező együttes, két fürdő, külön toalett és gardrób is jár. Magyarán lényegében a legigényesebb családi házak kényelmét nyújtja a belvároshoz nagyon közel, kitűnő kilátással és hibátlan intézmény-ellátottsággal.

A környék ugyanis több mint belvárosias, hiszen a XIII. kerület központjának közepén helyezkedik el a Metropolitan Garden. Pár lépés ide az említett hatalmas parkon (és benne játszótereken) kívül egy Spar szupermarket, egy Lidl, egy Rossmann, több bankfiók, a Polgármesteri Hivatal, patika. De szintén rövid, 2-4 percnyi sétatávolságra van ide a kerületi szakrendelő, két (!) óvoda, iskolák, és itt van a gödöllői Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának fővárosi képzési helye is.

De a számos új építésű ház miatt a környéken sok a kellemes étterem, kávézó, kisebb szolgáltató, fitnesztermek és hasonlók. Ha eddig mindez nem lenne elég, a társasház maga is igazán nem mindennapi szolgáltatásokkal várja a lakókat.

.

Ahogy egy XXI. századi házhoz illik, lesz itt saját(!) közösségi könyvtár a házon belül, továbbá egy úgynevezett közösségi nappali, ahol a lakáson kívül is elvonulhatunk például egy gyors személyes megbeszélést lefolytatni, vagy hasonló tevékenységre.
A kertészkedést kedvelők egy közös fűszerkertben tevékenykedhetnek, a lakóközösség gyermekei a játszószobát is használhatják.

A kerti partikhoz a ház BBQ helyet jelölt ki a szép belső kertben. De kérhető takarítás is, valamint csomagpont szolgálás lesz a neten rendelt áruk átvételére, függetlenül attól, hogy otthon vagyunk-e. Ezen felül a barkácsoló kedvű férfiak, apukák (és akár anyukák) a ház saját közösségi „fészerében” barkácsolhatnak, onnan szerszámokat kérhetnek kölcsön otthoni munkákhoz.

 

 

A cikk a lakópark beruházója, a LIVING támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)