Családos kalandok Újpesten – közel a metróhoz

Nem árt igyekeznie annak, aki a XIII. kerületi Váci út vonzásában, mondjuk Újpesten – közvetlenül a metró mellett – keresgél újszerű vagy új, tágasabb, 2-3, vagy akár 4 szobás lakást. Akad olyan projekt, amely heteken belül költözhető lesz, továbbra is jó áron érhető el, de már nincs sok lakás a készleten…

Újat, minőségit keres Észak-Pesten, de nem akar éveket, de hónapokat sem várni, még idén költözne? Mi most találtunk egy ilyen ajánlatot, amelyben a családoknak ideális, több szobás lakások érhetők el Újpesten egy éppen most elkészült, modern, energiatakarékos társasházban. Itt már folyamatban van a használatbavételi engedély megszerzése, ami hamarosan, még év vége előtt megtörténik. Azt követően a lakásokat át is tudják adni az új tulajdonosoknak!

Bár csendes helyen van a lakás és a környéken számos zöld park, játszótér is van, itt mégis szinte a belvárosban érezheti magát mindenki. Egyrészt a ház Újpestnek ténylegesen a központjában van: ide pár lépés több nagy élelmiszerbolt, áruház, piac, éttermek és a legkülönfélébb szolgáltatók, bankok, intézmények, hivatalok és iskolák.

De azért is „belvárosias” a hangulat, mert a háztól pár percre van a hármas metró végállomása, ahonnan a Váci út számos munkahelye bő 10 perc alatt elérhető, a Nyugati pályaudvar bő 15 percnyire van, a Deák tér is alig több ennél. Az igazat megvallva autóval sem lehet gyorsabban Pest szívébe beérni, legfeljebb közlekedési szempontból csendes, csúcsforgalmon kívüli időszakban.

És nem árt tudni azt se, hogy óriási fejlődésen ment keresztül Újpest (fenti képen a felújított városháza), és különösen központja az elmúlt években. Szinte hónapról-hónapra változik a környék arculata: nem csak kisebb-nagyobb házak épülnek erre, de a közterületek is folyamatosan megújulnak. Így például a metró végállomástól pár lépésre található az Újpesti Evangélikus templom is, amely mellett a közparkot most építették át és újították fel teljes mértékben, és ingyenesen használható sportpark épült ki – szinte az Arsenal Sarokházzal szemben.

Van pár percnyire mindezen felül egy neves, jó cukrászda (fenti kép), de a Polgármesteri Hivatal és a Posta, vagy éppen a Duna part sincsen túl messze, ahol a Népsziget hangulatos éttermeit is megtaláljuk.

Mint említettük, ide pár megállónyira vannak a Váci út hatalmas irodaházai, melyekben sok-sok tízezren dolgoznak, így itt, a metró mellett egy minőségi lakás kiadhatósága hosszú-hosszú évekig biztos befektetés marad, vírustól, járványtól függetlenül.

Újpesten tehát a Munkásotthon és Erzsébet utca sarkán, központi, mégis a forgalomtól szeparáltabb, csendes helyen épült fel az Arsenal Sarokház. A környéken sok-sok éve jelen lévő, megbízható fejlesztő, a Mester-Építő Kft. beruházásában épül ez a 61 lakásos társasház, az Arsenal Sarokház. A friss képeken már a befejezéshez közeli, szinte kész házat látjuk.

A sokféle méretű, szobaszámú 55-86 m² közötti – még elérhető – lakások nagy része erkélyes, A fűtést és a meleg víz ellátást pedig távfűtés adja, amely gázüzemű kazánokkal szemben nagyságrendekkel biztonságosabb és olcsóbb is.

A biztonság maximális, hiszen nincs is a házban vagy a lakásban gázkészülék, amiből gáz szivárogjon vagy akár bármiféle szén-monoxid problémát okozzon. Sőt, a háznak nem kell költeni a kémény felújításra, a kazán karbantartására vagy cseréjére sem.

Érdekességképpen: az Arsenal Sarokház válaszfalai is egyediek a TECNOBOARD rendszerűek, amely ideális lakáselválasztó és más falakhoz és álmennyezetekhez. Ez kiemelkedő tűz-, hanggátlást biztosítanak.

E rendszer ugyanis egyesíti a hagyományos falazott válaszfalak és a szerelt gipszkarton szerkezetek előnyeit, többek közt nagyobb súlyokkal terhelhető és – mint említettük – kivételes a hangszigetelő tulajdonsága, így védve a lakók nyugalmát. E faltípus környezetbarát is, mivel természetes ásványi gipszet külszíni fejtéssel termelik ki, a lehető legkisebb környezetterheléssel.


A cikk az Arsenal Sarokház beruházójának, a Mester-Építő Kft-nek a támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

A kegyelmi botrányba belebukó köztársasági elnöknek így is jár ez-az.

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Beizzították a kampányt a kormánypártok, megvan az új jelszó is.

© 2024 (v2.202102)