Új lakást ad el? Lakóparkot kínál? Válassza a leggyorsabb* hirdetési oldalt!

Nem csak a vevőknek, de az eladóknak is elképesztően jó lehetőséget jelent a lakásáfa várható, a minap bejelentett csökkentése! Új lakást ad el? Lakóparkot kínál? Gondolt rá, hol és hogyan éri el a legtöbb újlakás-keresőt? Mutatjuk tippünket!

Az 5 százalékos lakásáfa és az újra kibővített, igazán kedvező, szinte már hihetetlen mértékű, idén ősszel újra kibővített CSOK-lehetőségekkel, más hitelekkel és alacsony hitelkamatokkal (lásd pl. Babaváró) felvértezett vásárlók részéről egy kisebbfajta roham várható az új lakásokért.

Egy értékesítőnek azonban nagyon nem mindegy, milyen csatornát választ az eladásra. Mi most egy teljesen megújult, villámgyors és modern honlapot, az ezúttal már dedikált újlakás-kínálati oldallal jelentkező Ingatlantájoló.hu-t ajánljuk a figyelmébe.

 

Új lakást adna el? Hirdesse meg a gyors, megújult Ingatlantájoló oldal lakóparki ajánlatai között!

 

Az újlakás kínálat óriási, így nem könnyű a vevőknek sem eligazodni benne, nem árt tehát olyan helyen hirdetni, ahol könnyedén megtalálják az Ön ajánlatát is!

Ehhez jól jön, ha akad egy gyors, jól átlátható, szép képekkel és jól követhető leírásokkal operáló felület, ahol nagyon könnyen áttekinthető a kínálat, az árak és bármely egyéb paraméter. Sőt, keresések alapján a rendszer személyre szabott találati listákat, ajánlásokat is ad!

 

Új lakást adna el? Hirdesse meg a gyors, megújult Ingatlantájoló oldal lakóparki ajánlatai között!

 

Nézzük az előnyöket részletesen:

 

Havonta 1,2 millió látogatót érhet el!

Oldalainkat havonta több mint 1,2 millió látogató böngészi, akik:

  • 60%-a nő – jellemzően ők kezdeményezik családon belül az igényt új ingatlan vásárlására
  • kétharmaduk 25-54 éves korosztályba tartozik – affinisek új ingatlan vásárlására
  • esomar AB státuszúak – nem csak nézelődnek, hanem fizetőképes vevők
  • egyedileg fejlesztett ajánlórendszerünk révén több, a lakóparkok iránt érdeklődő látogatót szállítunk
  • több mint 10.000 aktív, kifejezetten új építésű ingatlanok iránt érdeklődő felhasználónak rendszeres, automatizált hírlevél 

Mi promóciós cikket is írunk lakóparkjáról az Index.hu nyitóoldalára (a piacon egyedüliként)

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy profi újságírói stábunk cikket ír a nálunk meghirdetett lakóparkról, mely megjelenik az Index.hu főoldalán, valamint a közösségi médiában. Ezzel segítjük Önt, hogy a lehető leggyorsabban el tudja adni lakóparkját.

A piac legfontosabb szereplői közül nagyon sok hirdet nálunk, többek közt:

Cordia, Living (Wing), Metrodom, Avico, Indotek (In-Management)

Az elmúlt hónapok fejlesztéseinek köszönhetően az Ingatlantajolo.hu lett a leggyorsabb ingatlanhirdetési portál Magyarországon!

Legyen szó a nyitóoldalról, találati listaoldalakról vagy ingatlan adatlapokról, az Ingatlantájoló a leggyorsabb mind asztali gépeken, mind mobilon. Forrás: Google PageSpeed eredmények 2020. október

Teljesen új fejlesztésű lakóparki adatlapunk érhető el!

Látogatóink minden fontos információt – legyen az az ingatlan ára és főbb paraméterei, vagy a hirdető adatai – egyből látnak, nem kell navigálni, lapozgatni az oldalon belül.

Mobilra optimalizált adatlapunknak köszönhetően az érdeklődők egy kattintással hívni tudják Önt!

Az Ön által megadott telefonszám olyan formátummal és pozícióban jelenik meg az adatlapokon, hogy az érdeklődőnek csupán kattintania kelljen és máris hívhatja az értékesítőt!

Találati listaoldalunk is sokkal letisztultabb és áttekinthetőbb lett.

Az egyszerűsített szűrési feltételeknek köszönhetően látogatóink gyorsabban találják meg az Ön lakóparkját.

 

Villámgyors megjelenítés az új AMP technológia révén, mobilon is!

A kor igényeihez és látogatóink eszközhasználatához igazodva még nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy a mobil készülékeken is a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk, megkönnyítsük és felgyorsítsuk az ingatlan keresést látogatóink számára, ezáltal Ön minél gyorsabban értékesíteni tudja az elkészült vagy készülő lakásokat az Ingatlantajolo.hu-n! Ennek érdekében az ingatlanhirdetési piacon Magyarországon elsőként bevezettük az AMP technológiát, mely gyorsabb oldalbetöltést és jobb felhasználói élményt biztosít látogatóinknak. Ráadásul lakóparki bannerei az AMP technológiának köszönhetően akár 300x gyorsabban jelennek meg a hagyományos banner-kiszolgáláshoz képest.

 

Kiemelt hirdetések a találati lista tetején

Megújult Ingatlantájoló találati listánkon a hirdetések kreditekkel történő kiemelésével a referenseknek lehetősége nyílik arra, hogy kreditek vásárlásával és beváltásával kiemeljék hirdetésüket. Ezáltal még több érdeklődő híváshoz jutnak és gyorsabban értékesíthetik a nálunk hirdetett ingatlant.

 

Ezentúl két ingatlanhirdetési portálon jelenik meg lakóparkja!

Lakóparki hirdetése ezentúl két ingatlanhirdetési portálon jelenik meg: az Ingatlantájolón és az Otthontérképen. Ezzel még több érdeklődőt ér el hirdetéseivel, hiszen a két oldal együttesen havonta több mint 1,2 millió felhasználót és 6 millió oldalmegtekintést ér el!


Már több, mint 16.000 új építésű ingatlant hirdetnek az Ingatlantájolón!

Hirdessen nálunk Ön is és segítünk abban, hogy a lehető leggyorsabban el tudja adni újépítésű ingatlanát.

 

Ballagó Antal

sales vezető

+36 30 403 2883

ballagoa@mapsolutions.hu

 

Vereczkei Dóra

senior account manager

+36 30 408 1112

vereckeid@mapsolutions.hu

 

*: a cikk címében szereplő leggyorsabb állítás az oldal betöltési sebességére vonatkozik, a Google PageSpeed 2020. októberi eredményei alapján.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

A miniszterelnök fia egy új nemzetbiztonsági testület megszervezésén munkálkodik, árulták el az ügyet közvetlenül ismerő, kormányhoz köthető források.

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Az Együtt volt politikusa Kovács Alex Gáborral a Tiéd a Belváros jelöltjével szemben győzedelmeskedett az V. kerületi előválasztáson.

Bod Péter Ákos: Iparpolitika – fényes jövő és mai gondok

Bod Péter Ákos: Iparpolitika – fényes jövő és mai gondok

A Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter által jegyzett versenyképességi stratégia nagyon eltérő részletezettségű és konkretizáltsági szintű.

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

© 2024 (v2.202102)