Tökéletes kis lakás a XVI. kerületből, amibe azonnal beleszeretsz!

Tökéletes, ízlésesen kialakított  lakást hoztunk olyan otthonkeresőknek akik kertvárosi környezetben, ugyanakkor jó tömegközlekedés vagy ház előtti parkolási lehetőség mellett keresnek újszerű vagy szépen felújított lakást. Olyan ingatlant mutatunk, ami azonnal beköltözhető és nem kell a felújítás nehézségeivel és magas költségeivel bajlódni. Sashalomról, a XVI. kerület jól megközelíthető, ugyanakkor csendes zöldövezeti részéről hoztunk egy gyönyörűen felújított lakást.

Innen tömegközlekedéssel csupán 15 perc a főváros egyik legfőbb közlekedési csomópontja, az Örs vezér tere, a buszmegálló pedig 6 perc séta a társasháztól.  A környék kertvárosi jellege ellenére számos szolgáltatást kínál a helyiek számára. Karnyújtásnyira található egy kisbolt, a közelben pedig piac, gyógyszertár, és szupermarket gondoskodik a mindennapok kényelméről. Negyedórán belül három egyetem is elérhető, a Budapesti Metropolitan Egyetem, CEU Konferencia Központ és a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Kar, így egyetemisták számára vagy befektetés céljából is kifejezetten jó választás ez a kis lakás, hiszen azonnal kiadható.

A Vívó utcai társasházát idén tavasszal újították fel, melynek során teljes új külső burkolatot és szigetelést kapott az épület. Az elegáns új külső mellett, korszerű beléptetőrendszerrel felszerelt új bejárati ajtó került beszerelésre, a továbbiakban pedig a belső felújítási munkálatok megkezdése várható.

A társasház harmadik emeletén találtunk egy gyönyörű 34 négyzetméteres lakást, mely új lakóját keresi. A lakást esztétikailag és műszakilag is teljes körűen felújították 4 évvel ezelőtt. Kicserélték a burkolatokat, felújították a teljes fürdőszobát, megújult a konyha, valamint teljes villany- hálózatot cseréltek.

A lakásba lépve hangulatos előszoba fogad, innen balra található a spájz, egyenesen tovább haladva a jól felszerelt, napfényes konyha fogad bennünket, mely praktikus kialakításának köszönhetően lehetőséget kínál a reggeli kávé és harapnivaló elfogyasztására is. Az előszobából jobbra léphetünk be a 20 négyzetméteres nappali helyiségbe, mely négy fő számára is kényelmes étkező résszel is rendelkezik, valamint franciaerkély kapcsolatos.

Ebben a helyiségben kapott helyet egy pihenő rész is, mely napközben nappaliként, éjszaka pedig kényelmes alvórészként funkcionál, a kellemes hőmérsékletről inverteres klíma gondoskodik. A szobán tovább haladva, a gardrób részhez érünk, ahol hatalmas beépített szekrények kínálnak jelentős tárolási helyet, innen balra pedig a hidromasszázs zuhanykabinnal felszerelt modern fürdőszobába léphetünk.

A lakáshoz egy négy négyzetméteres tároló is tartozik, mely a pinceszinten található. A vételár részét képezi a konyhabútor beépített gépekkel, valamint a fürdőszobában található bútorok és a mosógép, a többi berendezési tárgy és dekoráció pedig külön megegyezés alapján elérhető.

A társasház előtt számos ingyenes parkolóhely áll rendelkezésre, amire az ablakból is le lehet látni, de egyébként is teljesen biztonságos ez a rész, a környéken rendőrségre bekötött térfigyelő kamerák működnek.

 

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Minden rendben lesz a gazdasági kormányzat szerint, várják a lakossági befektetőket.

© 2023 (v2.202102)