Balaton: panorámás vízparti lakás a siófoki Aranyparton!

Siófok legnépszerűbb részéről, az Aranypartról hoztunk egy gyönyörű vízparti lakást, a Galerius Lakópark „D” épületéből, melyet 2020-ban adtak át. A lakás Siófok közkedvelt wellness központja szomszédságában található, így itt nem csak a nyári strandidőben, hanem télen-nyáron élvezheti a víz közelségét!

A lakópark könnyen megközelíthető helyen épült, Budapest felől érkezve az autópályán, a Siófok-Sóstó kijáratától pár perc alatt elérhető, de a vasútállomás is csupán 300 méterre található, valamint buszjárat is megáll a lakópark közvetlen közelében.

Innen Szabadifürdőtől indul Siófok legnépszerűbb partszakasza, az Aranypart, ahol éttermek, bárok, üzletek sora található, sőt a közelben wake-board pálya, SUP és vízibicikli kölcsönző is várja az aktívan kikapcsolódni vágyókat, mindemellett Siófok belvárosa is könnyen elérhető, ahol szinte minden rendelkezésre áll.

A négy épülettömbből álló lakópark az imént említett Galerius Wellness- és Élményközponttal egy egységet alkot, így télen is van lehetőség a fürdőzésre. Az egész évben nyitvatartó fürdőkomplexum sokszínű szolgáltatásokkal várja, otthonától csupán néhány lépésre, mely a lakópark kapuján keresztül közvetlenül megközelíthető, akárcsak a vízpart.

A lakópark egyik 8 emeletes társasházának 44 négyzetméteres, első emeleti lakását kínálják eladásra, mely tágas amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával, fürdőszobával és egy 13 négyzetméteres, vízpartra néző erkéllyel rendelkezik. A társasház a kor elvárásainak megfelelő technikákkal, fokozott hang- és hőszigeteléssel készült, valamint 3 rétegű nyílászárók kerültek beépítésre.
A társasház alatt mélygarázs található, ahol beállóhelyek és tárolók kaptak helyet.

A lakók biztonságáról riasztó, beléptető- és kamerarendszer gondoskodik, valamint 24 órás portaszolgálat működik a lakópark területén. Az épületeket szépen rendezett park öleli körbe, ahol játszótér és homokozó várja a gyermekeket.

A parkot kertészek gondozzák, a társasházakat rendszeresen takarítják, így állandó karbantartás alatt áll a lakópark egész területe.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)