Balaton-parti nyaralót vennél? Ezt nézd meg!

Ha egy Balaton-parti nyaralóra vágyik, ne csak a nyaralóépületek és a családi házak között keresgéljen.  Siófokon például szuper sorházi lakásokat vásárolhatunk, melyek télen nyáron tökéletes otthonként szolgálnak, és az áruk is kedvező. Éppen ilyet mutatunk ma!

Sok esetben érdemes inkább egy lakást, vagy sorházi lakást választani, ha nyaralót vásárlunk. Ezek az ingatlanok télen-nyáron jól kihasználhatók, ha nincs rá szükség akár hosszútávra is kiadható vagy ha kevesebbet tartózkodunk ott, akkor sem okoz fejtörést például az udvar karbantartása vagy a biztonsági szempontok. Természetesen, ha már nyaraló és jó idő, elengedhetetlen, hogy legyen egy kültéri rész is, ahol együtt lehet a család vagy elkortyolhatjuk a reggeli kávét.

Mai bejegyzésünkben éppen ezen szempontok alapján hoztunk egy nagyszerű lehetőséget a déli part fővárosából, Siófokról. Ha nyaraló vásárláson gondolkozik érdemes figyelnie, akár két gyermekes család számára is kényelmes sorházi lakást mutatunk, Siófok egyik legjobb részéről.

Siófok kertvárosi részén, a Honvéd utcában találtuk a következő sorházat, ahol több lakás is eladó, ezek közül mutatjuk be az egyiket. A csendes kertvárosi hangulat ellenére, frekventált környékről van szó, elhelyezkedése tökéletes azoknak, akik kerülni akarják a város zsúfolt és zajos üdülőnegyedeit. Autóval közlekedve 8 perc alatt, busszal pedig kevesebb, mint negyed óra alatt megközelíthető a városközpont.

A 100 négyzetméteres, kétszintes sorházi lakásban tágas nappali, konyha, étkező helyiség, két szoba, valamint két fürdőszoba található és kapcsolódik hozzá egy balkon az emeleten, valamint egy terasz a földszinten. A lakóknak a társasház udvarán van  lehetősége parkolni.

A lakásokat ráadásul bútorozva kínálják eladásra, így új nyaralójának berendezése miatt sem kell aggódni. Csapjon le a lakások egyikére és töltse a jövő nyarat a Balatonnál.

 


A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)