Találd meg új családi otthonod Halásztelken!

Halásztelek egy kisebb, mégis dinamikusan fejlődő település az agglomerációban, amit elsősorban a Budapestről kiköltöző fiatalok választanak új lakhelyüknek. A város épp ezért nagyon fiatalos, és kedvező ingatlanárakkal csábítja azokat, akik családi otthont keresnek. Mi is szétnéztünk Halásztelken, mai cikkünkben innen hozunk néhány családok számára ideális otthont.

Hirdetés

Menő terasszal és 4 hálószobával

Új építésű házak között helyezkedik el ez a nappali + 4 hálószobás, egyszintes családi ház, mely felfelé tovább bővíthető, így nagycsaládosoknak is ideális. Az újszerű állapotú ingatlan udvarán egy emelt terasz kapott helyet medencével, grillezővel, innen lehet lemenni a jelenleg szaunaként, tárolóként használt alagsori részbe, ahol akár hobbiszoba is kialakítható. A hálószobákban praktikus beépített bútorok vannak, az udvaron található játszótér alku tárgyát képezi.

Gyönyörűen felújított ház, közel a Duna-parthoz

A Duna-parthoz, de a központhoz is közel, egy csendes utcában áll ez a szépen felújított, nappali + 2 hálószobás, tetőtér beépítéses családi ház. Az épület alsó szintjén nappali, külön konyha, fürdőszoba, tetőterében 2 hálószoba, fürdőszoba található. A hálószobák beépített gardróbszekrényekkel rendelkeznek, a házhoz nagy fedett terasz, garázs és pince is tartozik.

Újszerű családi ház 5 percre az M0-stól

Nem új építésű, de 2016-os felújításakor tégláig visszabontották, így gyakorlatilag teljesen újszerű állapotban van ez a nappali + 2 szobás családi ház. Az ingatlan tetőtér beépítéses, alsó szintjén amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, gardrób és fürdőszoba kapott helyet, tetőterében található még egy fürdőszoba és a másik hálószoba, ami 38 nm-es, így két hálószobára osztható.

Az ingatlanhoz tartozik még egy 2016-ban épült, tároló vagy műhely funkciójú melléképület. Az épület 20 cm-es külső hőszigetelést kapott, víztisztító rendszerrel rendelkezik, a kert locsolása fúrt kútról, kiépített locsolórendszerrel megoldott.

Hirdetés

Újszerű és igényes otthon

2005-ben épült, de teljesen újszerű állapotban van ez a rendkívül igényesen kialakított családi ház. A tetőtér beépítéses ingatlan alsó szintjén amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba, mosókonyha található, a szint a garázsból is közvetlenül megközelíthető. A tetőtérben 2 hálószoba és egy fürdőszoba helyezkedik el, ezen kívül egy dolgozósarok is helyet kapott a galérián. Az ablakok alumínium, hőszigetelt rolókkal rendelkeznek, amelyek akárcsak a fűtés távolról vezérelhetőek.

Bútorokkal és gépekkel a Sportpálya közelében

2019-ben épült ez a nappali + 3 hálós családi ház, mely a sportpálya, buszmegálló, iskola, bolt közelében található. Az ingatlan gyönyörű állapotban van, szépen berendezett, vételára szinte az összes bútort és a konyhagépeket is tartalmazza.

 

További szép ingatlanokért Halásztelken, kattintson ide!

© 2020 (v150.202005)