Találd meg új családi otthonod Halásztelken!

Halásztelek egy kisebb, mégis dinamikusan fejlődő település az agglomerációban, amit elsősorban a Budapestről kiköltöző fiatalok választanak új lakhelyüknek. A város épp ezért nagyon fiatalos, és kedvező ingatlanárakkal csábítja azokat, akik családi otthont keresnek. Mi is szétnéztünk Halásztelken, mai cikkünkben innen hozunk néhány családok számára ideális otthont.

Menő terasszal és 4 hálószobával

Új építésű házak között helyezkedik el ez a nappali + 4 hálószobás, egyszintes családi ház, mely felfelé tovább bővíthető, így nagycsaládosoknak is ideális. Az újszerű állapotú ingatlan udvarán egy emelt terasz kapott helyet medencével, grillezővel, innen lehet lemenni a jelenleg szaunaként, tárolóként használt alagsori részbe, ahol akár hobbiszoba is kialakítható. A hálószobákban praktikus beépített bútorok vannak, az udvaron található játszótér alku tárgyát képezi.

Gyönyörűen felújított ház, közel a Duna-parthoz

A Duna-parthoz, de a központhoz is közel, egy csendes utcában áll ez a szépen felújított, nappali + 2 hálószobás, tetőtér beépítéses családi ház. Az épület alsó szintjén nappali, külön konyha, fürdőszoba, tetőterében 2 hálószoba, fürdőszoba található. A hálószobák beépített gardróbszekrényekkel rendelkeznek, a házhoz nagy fedett terasz, garázs és pince is tartozik.

Újszerű családi ház 5 percre az M0-stól

Nem új építésű, de 2016-os felújításakor tégláig visszabontották, így gyakorlatilag teljesen újszerű állapotban van ez a nappali + 2 szobás családi ház. Az ingatlan tetőtér beépítéses, alsó szintjén amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, gardrób és fürdőszoba kapott helyet, tetőterében található még egy fürdőszoba és a másik hálószoba, ami 38 nm-es, így két hálószobára osztható.

Az ingatlanhoz tartozik még egy 2016-ban épült, tároló vagy műhely funkciójú melléképület. Az épület 20 cm-es külső hőszigetelést kapott, víztisztító rendszerrel rendelkezik, a kert locsolása fúrt kútról, kiépített locsolórendszerrel megoldott.


Újszerű és igényes otthon

2005-ben épült, de teljesen újszerű állapotban van ez a rendkívül igényesen kialakított családi ház. A tetőtér beépítéses ingatlan alsó szintjén amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba, mosókonyha található, a szint a garázsból is közvetlenül megközelíthető. A tetőtérben 2 hálószoba és egy fürdőszoba helyezkedik el, ezen kívül egy dolgozósarok is helyet kapott a galérián. Az ablakok alumínium, hőszigetelt rolókkal rendelkeznek, amelyek akárcsak a fűtés távolról vezérelhetőek.

Bútorokkal és gépekkel a Sportpálya közelében

2019-ben épült ez a nappali + 3 hálós családi ház, mely a sportpálya, buszmegálló, iskola, bolt közelében található. Az ingatlan gyönyörű állapotban van, szépen berendezett, vételára szinte az összes bútort és a konyhagépeket is tartalmazza.

 

További szép ingatlanokért Halásztelken, kattintson ide!

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Durva javaslat: Észak-Korea mellé kellene ültetni Oroszországot

Durva javaslat: Észak-Korea mellé kellene ültetni Oroszországot

Vlagymir Putyin ellen cinkkel lapokkal kell játszani, csak így lehet nyerni.

Mi lesz a magyar Tescóval? Megszólalt a boltlánc vezére

Mi lesz a magyar Tescóval? Megszólalt a boltlánc vezére

A Tesco-vezér megmondta, mi lesz. 

Nagyot bukott, aki Trump cégébe rakta a pénzét

Nagyot bukott, aki Trump cégébe rakta a pénzét

11 milliárd dollárra is értékelték Donald Trump közösségi médiacégét. Azóta az árfolyam megfeleződött, a befektetők kezdenek kiábrándulni

Mennyit ér a magyar pénz? Egyre kevesebbet

Mennyit ér a magyar pénz? Egyre kevesebbet

Az euró és a dollár is erősebb lett. 

© 2024 (v2.202102)