Legyen szinte nulla rezsijű lakásod, 5%-os áfával!

Aki új építésű lakást keres, sorozatban belefuthat abba, hogy a legtöbb lakópark bár energiatakarékos lakásokat hirdet, ez legtöbbször kimerül abban, hogy mind a szigetelés, mind a fűtésrendszer csak a törvény által előírt minimumot tudja. Mi most egy olyan beruházást mutatunk, ahol a rezsi tényleg szinte nulla, és a lakásokat is csak 5%-os áfával kínálják!

Ma már rengeteg olyan technológia érhető el, amivel a házak, lakások energiafelhasználása minimálisra csökkenthető, így csökkentve a számláinkat és egyúttal a környezet terhelését is. Épp ezért hiba lenne, ha új építésű lakást keresve, nem egy olyan projektet választanánk, ahol mindezt a lehető legtökéletesebben megvalósították.

A kecskeméti LIVE lakópark lakásai tényleg szinte nulla energiaigényűek, hiszen fűtésüket, hűtésüket és melegvíz ellátásukat talajszondás hőszivattyú látja el, és még ennek a rendszernek a működéséhez szükséges elektromos energiát is napelemek biztosítják, így tehát itt tényleg csak a vízhasználatért kell fizetni.

A beruházás az egyik legdinamikusan fejlődő városunkban, a Budapestről autóval és vonattal is nagyon gyorsan megközelíthető Kecskeméten épül, a Villanegyed és a Széchenyi város városrészek között, a városközponttól gyalog mindössze 13 perces távolságra.

A projekt közvetlen közelében, 350 m-es távolságon belül óvoda, általános iskola, zeneiskola, középiskolák, patika, kórház, bevásárlási lehetőségek, tehát gyakorlatilag minden megtalálható. A lakópark ennek ellenére az igazi kikapcsolódás lehetőségét nyújtja, hiszen az épületegyüttes 6 tömbje az első emeleti szinten egy 1000 nm-es belső parkot ölel körbe, a lakások pedig extra hangszigetelést is kapnak.

A földszinti és első emeleti lakások mind rendelkeznek terasszal, a második és harmadik emeleti lakások erkéllyel, a negyedik emeleti, penthouse lakásokhoz pedig nagy, 40-60 nm-es terasz kapcsolódik.

A lakások változatos méretűek, így minden korosztály találhat az igényeinek megfelelőt, ráadásul a piacon egyedülálló módon a lakások belső elosztása most még teljesen egyedi igény szerint változtatható, természetesen a műszaki lehetőségek figyelembevételével. Ahogyan egyedi igény szerint választhatók a különféle burkolatok, szaniterek is.


A hőszivattyús fűtés-hűtés mennyezeti, illetve részben padló hőleadó felületeken keresztül biztosítja a kellemes hőmérsékletet, ami szobánként egyedileg szabályozható. Az autók biztonságos elhelyezése a földszinti teremgarázsban lehetséges, ahol elektromos autótöltők is helyet kapnak.

A beruházás minőségére pedig garancia, hogy az építtető egy 25 éve a piacon lévő magyar családi vállalkozás, akik a lakópark felépülése után a társasház üzemeltetői maradnak, így garanciális idő helyett hosszútávú együttműködés jön létre a lakók és a beruházó között.

A cikk megjelenését a LIVE lakópark fejlesztője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)