Minőségi új építésű projektek a legnépszerűbb pesti kerületekből!

Ugyan a legkedveltebb kerületeket hónapról hónapra vizsgálják a szakértők, az jó ideje állandó, hogy a VII., VIII., IX. és a XIII. kerület mindig az élmezőnybe végez. Hogy mi a közös bennük? Kiváló közlekedési feltételek, jó infrastrukturális ellátottság és sok minőségi új építés. Mai válogatásunkban az utóbbit céloztuk meg, összeválogattunk néhány ígéretes projektet a pesti oldal sztárkerületeiből!

Kezdjük a belvárossal! A VII. kerület legfrekventáltabb részén, a körúttól két utcányira épül a Csengery Palace társasház. A projekt elhelyezkedésének hatalmas előnye, hogy bár egy karnyújtásnyira található a pezsgő belváros, ez az utca jóval csendesebb, nyugodtabb annál. A Csengery Palace változatos méretű, erkélyes lakásokat kínál az érdeklődőknek.

A VIII. kerület megújuló részéről, a Horváth Mihály térről hoztuk a következő projektet, a Marone Houset. A társasház tökéletes választás, ha fontos a jó közlekedés, hiszen innen néhány percre található a 3-as és 4-es metró, és a 4-es 6-os villamosok. A Marone House lakásai műszakilag is kiemelkedőek, a ház hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel lesz ellátva, ami megújuló energiát használ.

A XIII. kerületből több kiváló projektet mutatunk, kezdjük a Dózsa György úttól egy percre épülő Pacific Parkkal. A lakópark, ahogy a neve is mutatja olyan lakásokat kínál, mely a forgalmas Váci Út és a belváros közelségében épülnek, ugyanakkor minden feltételt megteremt a nyugodt mindennapokhoz. A Pacific Park kínálatában nappali+2 szobás és nappali + 3 szobás lakásokat vásárolhatnak, szintén hőszivattyús rendszerrel, amely nem csak környezet- hanem költségkímélő is.

Kertvárosiasabb környezetben, a Városliget közelében épülnek a Greenside otthonai. A lakópark két ütemben épül, az egyiket már befejezték és költözhetőek a lakások, a szomszédos épületet várhatóan jövőre adják át. A változatos méretű és elrendezésű lakások között 1-6 szobások között válogathatnak az érdeklődők.

Szintén Angyalföldön, a Madarász Viktor utcában épül a Metrodom családias lakóparkja a Metrodom Madarász 38. A kertvárosias hangulat ellenére közel van a Váci út, a 3-as metró Gyöngyös utcai megállója és a Duna Pláza. A Madarász 38 lakópark öt épülete egy belső kertet ölel körül, ahol pihenőpark, látványos játszótér, mini csúszdapark és fitness teremmel, szaunával felszerelt közös helyiséget is kialakítanak. A Metrodom lakásainak mindegyike Metrodom Dual-Eco hűtő-fűtő rendszerrel és a Metrodom saját fejlesztésű okosotthon rendszerével lesznek felszerelve.

Végül a IX. kerületből is hoztunk egy társasházat, mely kiváló elosztású fiatalos lakásokat kínál. A Ferencváros Residence nappali + 1 hálószobás és egy penthouse lakást kínál. A ház nyugodt elhelyezkedése ellenére jól frekventált helyen található, a Duna-part sétatávolságra található, és a közelben van a 2-es, a 24-es, az 51-es villamos, a 23-as busz és 2 megállónyira a 3-as metró.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)