Otthonok, ahonnan nem is szeretnél kimozdulni este 8 után

Senkinek nem jó, hogy este 8 után nem teheti ki a lábát az utcára, de otthon is remekül eltölthetjük az estét, ha egy kicsit felturbózzuk a lakást. Nézzük, mit lehet tenni azért, hogy otthonunk az este 8 utáni szórakozás, kikapcsolódás, feltöltődés tökéletes helyszíne legyen!

Mozi élmény a nappaliban

Ma már rengeteg féle kép- és hangtechnika kapható ahhoz, hogy a saját nappalinkat mini házimozivá alakítsuk, de ha ezt nem engedhetjük meg magunknak, akkor is teremthetünk olyan atmoszférát, ami az esti családi filmnézést élménnyé teszi. Még a szokásos esti sorozat is lehet élmény, ha egy kényelmes kanapén bekuckózunk egy kis rágcsával. Ráadásul az otthoni mozizáshoz a sokkal kényelmesebb melegítő vagy pizsama is megfelelő öltözék, betakarózhatunk, közben betakarózhatunk egy jó, puha takaróval, és összebújhatunk a párunkkal.

Ha mégis egy projektorral és vetítővászonnal felszerelt luxuslakás az álmod, nézd meg ezt az álomotthont a II. kerületben.

A remek hangulatot természetesen nemcsak a filmnézés garantálhatja, egy online buli, egy jó könyv vagy egy társasjátékozás a családdal szintén élményteli lehet, ha van például egy jó kis olvasósarkunk, vagy egy családi biliárdpartihoz egy olyan biliárdasztallá alakítható étkezőasztal, amit ebben a szentendrei családi házban is láthatunk.

Spa élmény a fürdőben

Az otthon töltött estéket persze egy kellemes fürdő is feldobhatja. A masszázskádak, masszázszuhanyok, vagy épp egy házi szauna mind-mind segíthetnek a feltöltődésben és az ellazulásban, de egy átlagos fürdőkádban is igazi élmény lehet az esti fürdő, ha fürdősóval vagy illóolajokkal gazdagítjuk a fürdővizet, és esetleg még néhány gyertyát is gyújtunk.

Hirdetés

Ennek az I. kerületi lakásnak a nagyobbik fürdőjében finn szauna és vízesés kádtöltővel ellátott fürdőkád is helyet kapott, a kisebbik fürdőben esőztetős zuhanyzó szolgálja a kényelmet, a nappaliban látványkandalló biztosítja a meghitt hangulatot.

Élményfőzés a konyhában

Ha már étterembe nem járhatunk, tartsunk élményfőzést, ami azt jelenti, hogy főzzünk valami különlegeset, lehetőleg ne egyedül, hanem a párunkkal, gyerekekkel. Az élményfőzésre mindenképp szánjuk rá az időt, gyerekekkel akár élménysütés is lehet, hiszen ők szeretnek tésztát nyújtani, szaggatni, sütit díszíteni.


© 2021 (v150.202005)