Otthonok, ahonnan nem is szeretnél kimozdulni este 8 után

Senkinek nem jó, hogy este 8 után nem teheti ki a lábát az utcára, de otthon is remekül eltölthetjük az estét, ha egy kicsit felturbózzuk a lakást. Nézzük, mit lehet tenni azért, hogy otthonunk az este 8 utáni szórakozás, kikapcsolódás, feltöltődés tökéletes helyszíne legyen!

Mozi élmény a nappaliban

Ma már rengeteg féle kép- és hangtechnika kapható ahhoz, hogy a saját nappalinkat mini házimozivá alakítsuk, de ha ezt nem engedhetjük meg magunknak, akkor is teremthetünk olyan atmoszférát, ami az esti családi filmnézést élménnyé teszi. Még a szokásos esti sorozat is lehet élmény, ha egy kényelmes kanapén bekuckózunk egy kis rágcsával. Ráadásul az otthoni mozizáshoz a sokkal kényelmesebb melegítő vagy pizsama is megfelelő öltözék, betakarózhatunk, közben betakarózhatunk egy jó, puha takaróval, és összebújhatunk a párunkkal.

Ha mégis egy projektorral és vetítővászonnal felszerelt luxuslakás az álmod, nézd meg ezt az álomotthont a II. kerületben.

A remek hangulatot természetesen nemcsak a filmnézés garantálhatja, egy online buli, egy jó könyv vagy egy társasjátékozás a családdal szintén élményteli lehet, ha van például egy jó kis olvasósarkunk, vagy egy családi biliárdpartihoz egy olyan biliárdasztallá alakítható étkezőasztal, amit ebben a szentendrei családi házban is láthatunk.

Spa élmény a fürdőben

Az otthon töltött estéket persze egy kellemes fürdő is feldobhatja. A masszázskádak, masszázszuhanyok, vagy épp egy házi szauna mind-mind segíthetnek a feltöltődésben és az ellazulásban, de egy átlagos fürdőkádban is igazi élmény lehet az esti fürdő, ha fürdősóval vagy illóolajokkal gazdagítjuk a fürdővizet, és esetleg még néhány gyertyát is gyújtunk.


Ennek az I. kerületi lakásnak a nagyobbik fürdőjében finn szauna és vízesés kádtöltővel ellátott fürdőkád is helyet kapott, a kisebbik fürdőben esőztetős zuhanyzó szolgálja a kényelmet, a nappaliban látványkandalló biztosítja a meghitt hangulatot.

Élményfőzés a konyhában

Ha már étterembe nem járhatunk, tartsunk élményfőzést, ami azt jelenti, hogy főzzünk valami különlegeset, lehetőleg ne egyedül, hanem a párunkkal, gyerekekkel. Az élményfőzésre mindenképp szánjuk rá az időt, gyerekekkel akár élménysütés is lehet, hiszen ők szeretnek tésztát nyújtani, szaggatni, sütit díszíteni.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Svédország Gripeneket adna át Ukrajnának

Svédország Gripeneket adna át Ukrajnának

Rakéták zúdultak Kijevre és Harkivra, erőműveket is támadtak az oroszok.

Orbán Viktor megint megosztott és tovább uralkodik

Orbán Viktor megint megosztott és tovább uralkodik

Főszerkesztői jegyzet arról, hogy a héten a kormányon belül átrendeződtek az erőviszonyok. Vagy, ha úgy tetszik, azok csak a helyükre kerültek.

Sajnos igaz a hír, drágább lett a dollár

Sajnos igaz a hír, drágább lett a dollár

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

© 2023 (v2.202102)