Találj környezetbarát otthonra, nulla rezsivel Vácott!

Vác az agglomeráció egyik legnépszerűbb települése, hiszen kiváló a közlekedési kapcsolata Budapesttel, ugyanakkor egy dinamikusan fejlődő város, ahonnan nem is biztos, hogy be kell járni a fővárosba dolgozni, hiszen helyben is bőven akad munkalehetőség. Vácott találtunk most egy olyan beruházást, ami teljes mértékig környezettudatos szemlélettel épül, így fenntartása is rendkívül kedvező lesz.

Az elmúlt hónapok eseményei, a járvány miatti korlátozások sokakat arra sarkalltak, hogy családi házat keressenek, a legtöbben azonban ezt csak az agglomerációban tehetik meg. Akadnak természetesen olyanok is, akiknek még az agglomerációban is kihívás egy családi ház megvásárlása, nekik egy kis lakásszámú társasház teraszos vagy erkélyes lakása, a Duna közelében ideális megoldás lehet arra, hogy természetközelben, kis közösségben éljenek, hogy olyan helyen alapítsanak családot, ahol a korlátozások idején is könnyen megoldható a gyerekek levegőztetése.

A Vác déli, Budapesthez legközelebb eső részén épülő, kis lakásszámú Harmónia lakópark épp ilyen lehetőséget kínál. A beruházás mindössze két háztömbbel, tömbönként 3-3, azaz összesen 6 lakással valósul meg Václigeten, a Duna-parthoz és a 2-es úthoz, buszmegállóhoz is közeli Déli úton, környezetbarát és energiatakarékos megoldásokkal.

Az épületek környezetbarát alapanyagokból épülnek, a lakások fűtését-hűtését és a melegvíz előállítást hőszivattyú, az elektromos áramellátást napelemek biztosítják, ami nemcsak környezet-, de pénztárca kímélő megoldást is jelent. A lakások ezen felül kiváló hőszigetelő képességű nyílászárókat is kapnak, melyeket távolról is vezérelhető elektromos redőnyökkel szerelnek fel.

Az energiatakarékosságon kívül a beruházás másik nagy előnye, hogy csendes, nyugodt környezetben épül, a kétszintes házak alsó szintjén 1-1 113 nm-es lakás kap helyet 25 nm-es terasszal, emeletükön 2-2 62 nm-es lakást alakítanak ki, melyek 20 nm-es erkéllyel rendelkeznek majd.


Itt nem kell tartani a tömegtől, ugyanakkor Vác belvárosa és Budapest is könnyen elérhető, hiszen az M2-es autópálya is mindössze 3 km-re van. Innen könnyű bejárni dolgozni, de a home office is könnyen megoldható, a kedvező árú lakások pedig a már bevezetett és a 2021. januárjától érvénybe lépő családtámogatásoknak köszönhetően könnyen megvásárolhatók.

A cikk megjelenését a Harmónia lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)