Romantikus villa Győr szomszédságában!

Győrújbaráton, Győr szomszédságából hoztunk ma el egy gyönyörű panorámával rendelkező villát azoknak, akik Győr környékén keresnek exkluzív otthont, és fontos számukra a nyugodt, csendes és szép természeti környezet!

A győri agglomeráció és egyúttal a Pannonhalmi borvidék része a lankás domboldalakkal körülvett kis település, Győrújbarát. Épp ez a kettősség teszi igazán vonzóvá a települést, hiszen amellett, hogy a nagyváros csupán 10 percnyire van, kivételesen szép természeti környezet veszi körül. Győrújbarát több pontjáról gyönyörű kilátás tárul a Győri-medencére, a környéken pedig számtalan mesebeli kirándulóhely található. A gyönyörű környezetben fekvő falu azonban nem csak a kirándulók körében népszerű, egyre többen választják a hangulatos települést állandó otthonuknak a nagy város helyett.

Győrtől 10 percnyi autóútra, Győrújbarát központjától pedig 5 perc sétányira épült az alábbi exkluzív ingatlan, egyedi barokkos stílusú belsővel. A ház védett környezetben, tágas telken helyezkedik el, távolabb a szomszédoktól, páratlan panorámával a környező erdőre.

A 220 négyzetméteres családi ház alsó szintjén 64 négyzetméteres nappali és hozzá tartozó étkező helyiség található, innen nyílik a 30 négyzetméteres impozáns terasz is, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a környékre. Ezen a szinten kapott helyet még egy konyha, kamra, egy fürdőszoba és innen indul a szépen ívelt fa lépcső a felsőszintre. Az emeleten 5 hálószoba, egy fürdőszoba és gardrób található. Tulajdonosai a barokkos stílus jegyében görög oszlopokkal, egyedi ívelt ablakokkal díszitették a belső teret.

A legalsó szinten 3 helyiség található, mely tökéletes lehet otthoni edzőteremnek, moziszobának vagy más közösségi helyiségnek, esetleg tárolónak. A kellemes hőmérsékletről padlófűtés gondoskodik az alsó szint teljes területén.

A házat csak 1 évig lakták, így minden berendezés szinte újnak tekinthető.

Az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik, a főbejárat az alsó szinten található és van egy második az alagsori szinten. Duplagarázs kínál kényelmes parkolási lehetőséget a lakók számára. A családi házat közel 1400 négyzetméteres, szépen gondozott tiszafa bokrokkal, fenyőfákkal, tujákkal tarkított parkos udvar öleli körbe, a telek végén pedig már a szántóföld kezdődik.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

Mit lehet kiolvasni a legújabb kamatdöntésből?

50 bázisponttal, 7,75 százalékra csökkentették az alapkamatot.

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Még nagyobb lesz a gödi Samsung-gyár?

Mintegy 43 ezer négyzetméterrel bővül, ennek engedélyezése már el is indult. 

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Egy évig még biztosan korlátozás nélkül jöhetnek az ukrán termékek az unióba

Az Európai Parlament jóváhagyta ennek meghosszabbítását.

Újabb fizetős parkolási zónák jönnek Budapesten

Újabb fizetős parkolási zónák jönnek Budapesten

Újbudán a Sashegyen, Zuglóban pedig az Örs vezér terénél kell fizetni. 

© 2024 (v2.202102)