Romantikus villa Győr szomszédságában!

Győrújbaráton, Győr szomszédságából hoztunk ma el egy gyönyörű panorámával rendelkező villát azoknak, akik Győr környékén keresnek exkluzív otthont, és fontos számukra a nyugodt, csendes és szép természeti környezet!

A győri agglomeráció és egyúttal a Pannonhalmi borvidék része a lankás domboldalakkal körülvett kis település, Győrújbarát. Épp ez a kettősség teszi igazán vonzóvá a települést, hiszen amellett, hogy a nagyváros csupán 10 percnyire van, kivételesen szép természeti környezet veszi körül. Győrújbarát több pontjáról gyönyörű kilátás tárul a Győri-medencére, a környéken pedig számtalan mesebeli kirándulóhely található. A gyönyörű környezetben fekvő falu azonban nem csak a kirándulók körében népszerű, egyre többen választják a hangulatos települést állandó otthonuknak a nagy város helyett.

Győrtől 10 percnyi autóútra, Győrújbarát központjától pedig 5 perc sétányira épült az alábbi exkluzív ingatlan, egyedi barokkos stílusú belsővel. A ház védett környezetben, tágas telken helyezkedik el, távolabb a szomszédoktól, páratlan panorámával a környező erdőre.

A 220 négyzetméteres családi ház alsó szintjén 64 négyzetméteres nappali és hozzá tartozó étkező helyiség található, innen nyílik a 30 négyzetméteres impozáns terasz is, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a környékre. Ezen a szinten kapott helyet még egy konyha, kamra, egy fürdőszoba és innen indul a szépen ívelt fa lépcső a felsőszintre. Az emeleten 5 hálószoba, egy fürdőszoba és gardrób található. Tulajdonosai a barokkos stílus jegyében görög oszlopokkal, egyedi ívelt ablakokkal díszitették a belső teret.

A legalsó szinten 3 helyiség található, mely tökéletes lehet otthoni edzőteremnek, moziszobának vagy más közösségi helyiségnek, esetleg tárolónak. A kellemes hőmérsékletről padlófűtés gondoskodik az alsó szint teljes területén.

Hirdetés

A házat csak 1 évig lakták, így minden berendezés szinte újnak tekinthető.

Az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik, a főbejárat az alsó szinten található és van egy második az alagsori szinten. Duplagarázs kínál kényelmes parkolási lehetőséget a lakók számára. A családi házat közel 1400 négyzetméteres, szépen gondozott tiszafa bokrokkal, fenyőfákkal, tujákkal tarkított parkos udvar öleli körbe, a telek végén pedig már a szántóföld kezdődik.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


© 2021 (v150.202005)