Új, Duna parti lakás már 18 milliótól, Pesthez közel

Egészséges, élhető, emberléptékű, mégis elegáns Duna parti környezetet keres magának és családjának, de a XIII. kerületi új építésű lakópark nem megfizethető? Ám mégsem akar túl messze költözni a fővárostól? Mutatunk most Észak Pesttől csak bő 20 percre lévő remek lehetőséget Vácott.

Észak Pesten, Észak Budán, Pest északkeleti régiójában vagy éppen ezek környékén dolgozik, itt él, erre vannak a rokonok, barátok? Erre akad rendszeresen a legtöbb dolga, de a minőségi fővárosi zöldövezet megfizethetetlen? Költözzön Vácra, méghozzá a Duna partjára egy kifejezetten elegáns, mégis nagyon jó árakkal csábító lakóparkba! Itt ráadásul most december végéig 5 százalékos kedvezményt is ad a megbízható beruházó, az Indotek Group. Az áfa is csupán 5 százalékos és a CSOK-kedvezmények is teljes egészében kihasználhatók.

Mindennek fényében a 18,07 millió forinttól (mínusz öt százalék az idei akció keretében!) induló garzon árak és a 23,64 (ugyancsak mínusz öt százalék az idei akció keretében!) millió forinttól kezdődő másfél szobás lakások árai kifejezetten előnyös vételnek számítanak.

Már a másfél szobás lakások esetén is jóval 600 ezer forint alá csökken a négyzetméterár! Mindez pedig kiegészül az összes létező kedvezménnyel, amely 2021-ben érkezik az új otthonok esetén.

Aki például akár csak egy gyermek utáni CSOK-kedvezménnyel vásárol, még az öt százalékos áfát is visszaigényelheti, mellyel a kisebb lakások négyzetméterára is a félmillió forinthoz lesz közelebb. De ezen túl a CSOK-kal vásárlók teljes vagyonszerzési illetékmentességet is kapnak, illetve a közjegyzői díjak is jóval kedvezőbbek lesznek a mainál.


Mindeközben a hitelkamatok is alacsonyak, tehát összességében egy erősen kompromisszumos újpesti lakás árából kijön egy vadonatúj váci otthon, amely ráadásképpen e csodálatos kisváros minden kényelme mellett még Duna parti elhelyezkedést is kínál.

Vác pedig sokkal közelebb van a főváros északi részéhez, mint azt a többség gondolja: egyrészt a lakóparkhoz közel is van egy vasúti megálló, a városból pedig sűrűn közlekedő, modern elővárosi (zónázó) vonatok járnak. A váci központi pályaudvarról a vonatok 25-27 perc alatt a Nyugati Pályaudvarra érkeznek be.

Mi több: nemrég elkészült az M2-es autópálya kétszer két sávosra bővítése is, ami hozzávetőleg bő fél órányira (jó forgalom esetén még ennél is kevesebbre!) csökkentette a bejutás időtartamát Újpestre, Újpalotára, vagy akár a Váci úti irodafolyosóra és Óbuda központjába. És csak kicsivel több beérni autóval Pest központjába. Ez azt jelenti, hogyha ugyanakkor indulunk, könnyen lehet, hogy a főváros déli részeiről sokkal tovább tart Angyalföldre eljutni, mint Vácról!

De persze akinek nincsen dolga a fővárosban, az nyugodtan maradhat Vácott is, hiszen itt minden megvan, ami csak a nívós élethez szükséges lehet. Már a lakópark mellett pár lépésre is két neves iskola található, a városban pedig bölcsődék, óvodák, valamint színvonalas általános és középiskolák vannak. A központban rengeteg áruház, étterem, szolgáltatók, és akár klasszikus (például piac, kisboltok), akár modernebb (hipermarket, diszkont) bevásárlási lehetőségek szinte végtelen sora várja az ott lakókat.

De természetesen ott van az óvárosi, belvárosi rész, amely járványmentes időkben elképesztően sok turistát, kirándulót vonz, ami gyakorlatilag Szentendre szintjére emelik e csodaszép városkát. Ennek ugyanis nem csak a belvárosa, hanem hosszú, elegáns Dunaparti sétánya is felejthetetlen élményt nyújt.

Itt, Vácott építi tehát újabb társasházát az Indotek Group: a nagyvállalat sok évtizedes ingatlanpiaci tapasztalata pedig garancia a sikerre. A váci Verde Vita Lakópark tervezésénél arra törekedtek, hogy az egészen kis méretű, első lakásoktól a tágas családi otthonokig többféle típus legyen a kínálatban. A 26 nm-es garzonoktól a tágas, 73 nm-es nagy teraszos lakásokig mindenféle méret megtalálható, továbbá óriási előny, hogy a legtöbb lakás, még a kisebbek is, tágas terasszal bírnak, és jó részük a Dunára panorámás.

„Közel a természethez, harmóniában az élettel” – ez a park jeligéje. Miért? Azért, mert az itt otthonra lelők Duna-part és egy pici horgásztó közvetlen közelsége mellett élvezhetik a háborítatlan környezetet és a lakóparkot körülölelő, eléggé nagy kiterjedésű, erdős, ligetes zöld területet. Ha valahol, akkor tehát itt rengeteg alakalom nyílik sétára, kirándulásra és sportolásra már helyben is, vagy éppen az autóval 10 percre lévő Dunakanyar ad megszámlálhatatlan kirándulási, kikapcsolódási lehetőséget.

A lakások ráadásul nem csak modernek és igen megfizethetőek lesznek, hanem arra is figyeltek a tervezők, hogy kiváló elrendezésű, remek helykihasználású, és nem utolsó sorban nagyon könnyen bebútorozható lakásokat kínálnak. És azon túl, hogy ezek modernek, elképesztően gazdaságosan fenn is tarthatók. A nagyméretű nyílászárók okén pedig a lakások otthonosak, napfényesek. A lakások kényelmét növeli, hogy teremgarázs beállók és tárolók is vásárolhatók hozzájuk.


A cikk megjelenését a lakópark értékesítője, az Indotek Group támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

© 2024 (v2.202102)