Modern elegancia, a Ráday utca szomszédságában!

Budapest közkedvelt étteremutcája, a Ráday utca és környéke igazi pezsgő, kulturált nagyvárosi lakókörnyezetet kínál. Kétségkívül a IX. kerület legmeghatározóbb része ez, mi is innen hoztunk egy gyönyörű, a modern elegancia jegyében megálmodott lakást!

A Ráday utca és közvetlen környezete nem csak infrastrukturális ellátottsága okán népszerű, a közelben elegáns éttermek várják a gasztronómia szerelmeseit, hangulatos kávézók, cukrászdák várják a környékbeli lakókat. A tömegközlekedési lehetőségek is rendkívül jók errefelé, pár perces sétára található a Corvin-negyed, így a 3-as metró és a 4-es 6-os villamos is egy karnyújtásnyira van.

Az Iparművészeti Múzeum közvetlen szomszédságában, a Kinizsi utcában, egy patinás épület második emeletén található a modern polgári hangulatot idéző lakás. A ház közvetlen közelében gondozott park, modern irodaházak is találhatók. A lakás ablakai a ház nyugalmas és rendkívül igényesen karbantartott napsütötte belső udvarára néznek.

A 68 négyzetméteres lakás minden szempontból újjávarázsolt, a mai igényeknek megfelelően kialakított, akár két, egymástól függetlenebb, kicsit nagyobb magánszférát igénylő életvitel is megoldható, mivel az amerikai konyhás nappali helyezkedik el az apartman középső részén.  A lakás két egymástól távoli szélén egy-egy hálószoba kapott helyet, mindkettő saját fürdővel.

Funkcionalitás szempontjából rendkívül előnyös elrendezése, mert a 68 nm-ből sokkal többet hoz ki, mint azt egy ekkora lakástól megszokhattuk. A lakásban található egy praktikus mosókonyha és egy kamra helyiség is. Minden pontját alaposan átgondolt, igényes tervezés jellemzi, a felújítás során ügyeltek arra, hogy minden részlet harmóniában legyen a lakás egészével, ezáltal kellemes lakókörnyezetet létrehozva.


A társasház elegáns épületét rendszeresen karbantartják, kulturált, rendezett légkör és igényes lakóközösség jellemzi. Ha nívós környéken keres szépen felújított ízléses lakást, nem akar a felújítással bajlódni, tökéletes választás ez az ingatlan, mely akár a teljes berendezéssel együtt is megvásárolható.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)