Nagy kertet szeretne egy nyugodt utcában? Találtunk egy tökéletes telket az agglomerációban!

Az elmúlt hónapokban a legtöbben csak arra vágytunk, hogy elvonulhassunk a világ elől, egy olyan helyre, ahol nyugalomban, a tömegtől és a problémáktól távol élhetünk. Szerencsére ez a hely azért nincs a világ végén, sőt elég közel van Budapesthez, ha a munkánk vagy bármilyen elintéznivaló a fővároshoz köt. Ezt a helyet Csömörön találtuk meg, egy nyugodt, csendes zsákutcában.

Csömör ideális település, ha valaki olyan helyre költözne az agglomerációban, ami csendes, de ahonnan mégis könnyen elérhető Budapest. Csömör egy nyugodt, átmenőforgalomtól mentes zsáktelepülés, ahonnan ugyanakkor az M0-ásnak és a HÉV-nek köszönhetően mégiscsak gyorsan a fővárosban lehetünk. Már ha egyáltalán szükség van arra, hogy bemenjünk Budapestre, hiszen Csömör infrastruktúrája kiváló, mindent megtalálunk helyben is, egyedül talán még a munka lehet, ami a fővároshoz köthet.

Csömör mindezeken kívül még tökéletes azok számára is, akik aktív életet szeretnének élni, hiszen sportélete pezsgő és számtalan lehetőséget nyújt gyalogos- és kerékpártúrákhoz, valamint lovagláshoz. Itt, az Edloman lakóterületen, egy csendes, de a központhoz mégis közel fekvő zsákutcában bukkantunk erre a hatalmas építési telekre, ahová nemcsak új otthonát, de gyönyörű udvart és kertet is megálmodhat, aki kedveli az aktív kikapcsolódást.

A telek ugyanis 1400 nm-es, két utcával is határolt, 30%-a beépíthetősége, ami lehetővé teszi akár egy 420 nm-es családi ház építését nagycsaládosoknak vagy két generációnak, és még így is bőven marad hely kertészkedni, vagy a gyerekek számára játszótérnek, medencének.


Itt mindig lesz hely a szabadon levegőn tartózkodni, itt mindig kimozoghatják magukat gyerekek és felnőttek is, ha újabb korlátozások jönnek, és nem mehetünk ki az utcára, és amiatt sem kell aggódni, hogy a környék egyszer majd sűrűn beépített lesz, itt mindig megmarad a csend és a nyugalom, ahová tényleg kikapcsolódni érhetünk haza egy-egy fárasztó nap végén.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)