6 módja annak, hogy egy kis luxust csempéssz a fürdőszobádba

2020 volt az az év, amikor nemcsak egy esti gyors zuhany és a reggeli gyors készülődés erejéig használtuk a fürdőszobánkat, hanem a bezártságban ez is egy olyan hely lett, ahol feltöltődhetünk.

Hirtelen felértékelődött tehát számunkra a fürdőszobánk, már nem csak úgy nézünk rá, mint egy alapfunkcióit maximálisan betöltő helyiségre, hanem tényleg szobaként tekintünk rá. Ezért, ha felújításban gondolkodunk fontos, hogy olyan kis extrákat is belecsempésszünk, amitől ez a hely tényleg a feltöltődés helyszínévé válik. Mutatunk most 10 ötletet, hogyan csempéssz egy kis luxust a fürdőszobádba!

Egy szabadonálló kád

A szabadonálló kádak a modern, minimalista fürdőszobákat és a klasszikusabb stílusú fürdőszobákat is sokkal elegánsabbá teszik. Bár egy új szabadonálló kád nagyon drága, jóval 200 ezer forint felett van, ha szerencsénk, vagy kitartásunk van, akkor egy régi lábaskádhoz jelentősen olcsóbban is hozzájuthatunk, és attól függően, hogyan újítjuk fel, rusztikus, vintage vagy provence-i stílusú fürdőszobákba is gyönyörű lehet.

Ennek a VI. kerületi lakásnak az egyik fürdőszobájába modern, minimalista stílusú szabadonálló kádat választottak.

Egy hangsúlyos fal

Felújításnál az a legpraktikusabb, ha semleges színeket használunk, de ha saját részre újítunk fel, érdemes belevinni egy kis játékosságot, mondjuk egy fal kiemelésével, ami nyugodtan lehet élénk színű, vagy csak egyszerűen a mintája miatt különleges. Ennek a lipótvárosi lakásnak a fürdőszobájába például fémes csillogású burkolatot választottak.

Egy gyönyörű csillár

Felejtsük el az UFO lámpát a mennyezeten. Egy luxus fürdőszoba igenis megérdemel egy szép és mutatós csillárt, mint amilyen ennek a II. kerületi családi háznak a fürdőszobájában is látható.

Tágas zuhanykabin esőztetővel

A tágas zuhanykabin praktikus, márpedig tágas zuhanykabinunk leginkább csak úgy lehet, ha az épített zuhanykabint választjuk. Az épített zuhanykabin rendkívüli előnye, hogy teljesen a saját ízlésünkre szabhatjuk, így teljesen egyedi lehet. Természetesen akkor az igazi, ha esőztető is tartozik hozzá.

Fémes csillogás

A fémesen csillogó kiegészítők mindig luxusérzést nyújtanak a fürdőszobában, és az egyik legegyszerűbb módja a megvalósításnak, hogy lecseréljük a csaptelepeket, lámpákat, fogantyúkat. Persze feldobhatjuk az enteriőrt egyéb fémesen csillogó kiegészítőkkel is, mint például a fenti képen látható ülőke.


Lebegő mosdószekrény

A lebegő mosdószekrény igazán elegáns megjelenést tud nyújtani a fürdőszobának, különösen, ha fából készült és valamilyen természetes kőből készült a munkalap.

Külföldi képek forrása: decoist.com


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)