Óbuda, Óbuda – te csodás!

Aki igazán exkluzívat, mondjuk egy panorámás új villalakást keres Buda, közelebbről Óbuda elegáns lejtőin, annak most van egy remek tippünk. És még az év végi akciót is elcsíphetjük, ahol ingyen tárolót kapunk.

A villaparkokról sokan nem hallottak, de aki igazán jót keres a hiper-exkluzív új építésű lakások terén az tudja: Buda lankáin is csak kevés helyen épül kis lakásszámú luxusvilla. Mi most éppen egy ilyet mutatunk be.

A nyugati nagyvárosok felsőbb rétegei is hasonló helyen élnek, és most éppen egy ilyen villaparkot kínál Óbuda talán legjobb, legzöldebb, igazi madárcsicsergős helyszínén a Táborhegyen egy fejlesztő.

Akad ugyan számos új otthon ezen a környéken, ám – mint szó volt róla – itt egy kifejezetten exkluzív, valóban nem mindennapi minőségben épülő, nívós lakásokról lesz most szó, amelyek közt felső szinti, óriás teraszos penthouse-ok is vannak! Ráadásul akciót is hirdet a fejlesztő: aki év végéig szerződik, most ajándék tárolót kap.

A helyszín nem is lehetne jobb, hiszen egy természetvédelmi terület mellett épül az Erdőalja 85 villapark, mégpedig közel a Bécsi-Vörösvári úti csomóponthoz. Melyhez kiváltképp közel van rengeteg bevásárlási és szabadidős helyszín is.

A lélegzetelállító panorámát nyújtó, óriási balkonok és a hatalmas üvegfelületek a filmekből ismert hűha érzést nyújtják, hiszen a nagyváros belső részeihez közeli, ugyanakkor erdőszéli, szuper-panorámás helyen élnek.

Ha minden nem lenne elegendő: a lakások több mint nagyvonalú, igen tágas belső terekkel bírnak, nincsenek „elszabdalva” a terek; miközben a tágas teraszok e luxusotthonok valódi meghosszabbításai. Ezekről azután korlátlanul élvezhetjük a környék csendjét, pontosabban madárcsicsergős jó levegőjét – az uralkodó szélirány miatt errefelé mindig friss, tiszta levegő áramlik.

Itt Erdőalja út 85. alatt már lassan teljesen elkészülő villapark mindössze két épületből áll, egyenként pedig csupán 5-5 lakást alakítanak ki bennük. És ami igen lényeges még: a házak rövidesen készen is lesznek, hamar, már heteken belül beköltözhetők lesznek!

Az otthonok itt a nappali mellett egy, két vagy akár három hálószobát kínálnak. A mindössze három szintes épületek második emeletén, ahová lift(!) visz fel egy-egy penthouse lakást alakítottak ki. Ezek belső alapterülete egyenként 84 négyzetméter, és egy-egy elképesztő méretű, csaknem 125 négyzetméteres terasszal, valamint óriási, opcionálisan vásárolható és „belakható” tetőterasszal, valamint szintén megvásárolható garázzsal, ahonnan az említett lift is indul.


A luxus azt is jelenti egyben, hogy itt a lakások kialakítása egészen személyre szabható: tehát az alapfelszereltségen kívül bármi beépíthető. Az épület hűtése/fűtése, melegvíz ellátása levegőt használó hőszivattyús rendszerrel működik, a hőleadást (és nyáron részben a hűtést) pedig padlófűtés, mennyezeti- és falfűtés kombinációja oldja meg. Továbbá az öt állásos teremgarázsban és a zárt udvaron parkolóhelyek is vásárolhatók.

A cikk megjelenését az EA85 villapark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

© 2024 (v2.202102)