Nemsokára költözhetsz napfényes otthonodba, a Dunánál!

A Dunához közeli utcák még a legkedveltebb kerületeken belül is kiemelten népszerűek, hiszen ki ne szeretne a nagyvárosban is vízpart közelében élni. Most Belső-Ferencvárosból mutatunk olyan napfényes lakásokat, melyek tényleg egy karnyújtásnyira vannak a Dunától, hamarosan költözhetőek és 5% áfával kínálják őket.

A IX. kerületben, a megújult Nehru-part és az éttermeiről, kávézóiról, cukrászdáiról ismert Ráday utca között húzódik a jóval csendesebb Lónyay utca. Itt, a Szabadság hídtól és a Petőfi hídtól is egyenlő távolságra, az Üllői úttól és a Pesti rakparttól is egy percnyire épül a River Passage napfényes lakásokkal és rengeteg zöldfelülettel.

A beruházás még a régi 5%-os áfával valósul meg, így nem is kell megvárni a januárt, hogy szerződést kössünk, érdemes itt egy szép, erkélyes vagy loggiás, esetleg dunai panorámás lakást már most lefoglalni, hiszen a közeli átadás miatt ezek a lakások nagyon gyorsan gazdára fognak találni.

Már csak azért sem érdemes januárig várni, mert az újra bevezetésre kerülő 5%-os áfa várhatóan nem fog árcsökkenést hozni, ahogyan 2016-ban sem hozott, inkább arra számíthatunk, hogy sokkal több projekt indul, ami az építőiparban még nagyobb munkaerőhiányt, így áremelkedést is okoz.

A River Passage lakóparkban már most lefoglalhatunk egy lakást, és jövőre költözhetünk is, hiszen az épületnek jelenleg már a burkolása folyik. A beruházás lakásai egytől-egyig balkonnal vagy loggiával épülnek, és tájolásuknál figyelembe vették, hogy minden lakás sok napfényt kapjon, ezen kívül az első és a kilencedik emeleten tetőkertet alakítanak ki minden lakó számára.

A lakások mérete az egyszobástól a háromszobásig terjed, a felső szinteken lévő lakások dunai panorámásak. A gépjárművek, biciklik tárolására pedig gépkocsibeállók, biciklitárolók és tárolók is létesülnek a két garázsszinten.

A River Passage modern minimál stílusban, megújuló környezetben épül, az utcában lévő házak legtöbbjét most újítják fel. Innen a 3-as és a 4-es metróvonal is mindössze sétatávolságra van és a 4-es, 6-os, valamint a 2-es villamosok, illetve számos busz és troli megállója a közvetlen közelben található. A közelben kikapcsolódást nyújt a megújult Nehru-part és a Ráday utca éttermei, kávézói, és nem messze épül a Corvinus Egyetem új uszodája és sportközpontja is.


Érdemes tehát sietni annak, aki nem szeretne lemaradni egy napfényes, erkélyes új lakásról, tényleg egy karnyújtásnyira a Dunától.

A cikk megjelenését a River Passage fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

A 15. héten szakadék keletkezett a csatornák közt a nézettségi adatokban.

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Rossz hírünk van: egyre közelebb a 400-as szint.

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Kétféle ember, és kétféle cég van: akit már meghekkeltek, és akit meg fognak. De segíthet ezen a szabályozás? Klasszis podcast.

© 2024 (v2.202102)