Álmodd meg új vállalkozásod egy igazán exkluzív helyen!

Amikor új, vagy akár meglévő vállalkozásunk számára keresünk ingatlant, az első és legfontosabb szempont az elhelyezkedése. A kiváló lokációval rendelkező ingatlanok azonban meglehetősen drágák, de jó helyen is ki lehet fogni kedvező árú irodát, üzlethelyiséget, ha nem félünk a felújítástól. Ma az I. kerület egyik legfrekventáltabb részéről hozunk egy ingatlant.

Kétségtelen, hogy az I. kerületben a Vár és a Clark Ádám tér környékén bármilyen vállalkozás ideális helyszínt találhat működéséhez. Itt, a Vérmező mellett futó Attila úton találtunk most egy kedvező áron kínált ingatlant, amiből új tulajdonosa felújítással olyan irodát vagy üzlethelyiséget alakíthat ki, amilyet megálmodott.

A 122 nm-es ingatlan egy társasházban, két szinten, a félszuterén szinten és az alagsorban helyezkedik el. Félszuterén része 45 nm-es, itt 2 helyiség + egy vizesblokk található tusolókkal és mosdóval. A félszuterén rész normál méretű ablakokkal rendelkezik, világos. Az alagsori rész, lényegesen nagyobb, itt 4 helyiséget találunk, melyek közül 2 szellőzővel rendelkezik.

Az ingatlanban gázcső ugyan van, de a gáz nincs bevezetve, így elektromosan fűthető, ami a mai infra- vagy norvég fűtőpanelekkel már rendkívül gazdaságosan megoldható. A víz fogyasztás saját mérőórával mérhető. A társasház közös belső kerttel rendelkezik, mely tovább szépíthető, így is hangulatosabbá téve a kilátást az ingatlanból.

Felújítva egy ilyen szép irodát is kialakíthatunk benne.

Az ingatlan jelenleg egyéb helység besorolású, korábban működött már benne iroda, és üzemeltették szálláshelyként is. Félszuterén része továbbra is alkalmas irodának, de akár egy kisebb lakás is kialakítható itt, míg alagsori részét bármilyen vállalkozás használhatja például raktárnak, vagy ideális olyan tevékenységhez, amihez nem kell feltétlenül sok természetes fény, megfelelően hangszigetelve akár kiváló hangstúdió is lehet belőle.

Ma már igazi kihívást jelent a megfelelő, professzionális munkaerő megszerzése és megtartása, akik az iroda elhelyezkedésén kívül sokra értékelik az olyan extrákat, mint például a közösségi terek.

Ha az ingatlant irodaként kívánjuk használni, az alagsori rész egy ilyen közösségi térnek is helyet adhat.


Ebben a kiváló elhelyezkedésű, kedvező árú ingatlanban csak a fantáziánk szabhat határt abban, hogy végül milyen vállalkozásra alkalmas helyet alakítunk ki, és ami plusz jó hír, hogy az ingatlanra már értékbecslés is készült, ami megkönnyíti, meggyorsítja az adásvétel folyamatát.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)