Csapjon le az utolsó lakások egyikére Újbuda díjnyertes lakóparkjában!

Elkészült Újbuda díjnyertes lakóparkjának, az Elite Parknak az első üteme, sőt már használatba vételi engedéllyel is rendelkezik. A lakások hamarosan költözhetőek, ráadásul most minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel vásárolhatók meg, így érdemes sietni, ha frekventált környéken keres hipermodern új lakást, ugyanis már nem maradt sok szabad ingatlan! Máris elmondjuk a részleteket!

Az Elite Park első üteme 2017-ben elnyerte az év tervezett lakóparkja címet. Újbuda, Budafoki út – Barázda utca – Szerémi út – Galvani utca által határolt részén épül, mely kiemelten jó közlekedés kapcsolatokkal és infrastrukturális ellátottsággal rendelkezik.

A belváros tömegközlekedéssel és autóval is gyorsan megközelíthető, a lakóparktól 5 perc sétára található az 1-es villamos és a Fehérvári úti villamosok, valamint gyorsan elérhető a 4-es metró és a 4-es 6-os villamosok. Ha egy kis pihenésre és feltöltődésre vágyik akkor sem kell messzire mennie, a Kopaszi gát és a Duna-part is rövid sétával megközelíthető innen. A szomszédos Újbuda Center kényelmes bevásárlási lehetőséget biztosít, valamint számos étterem, kávézó és sportolási lehetőség várja a környéken élőket.

Az Elite Park különleges U alakú épületében összesen 268 változatos méretű és elrendezésű lakás került kialakítására, azonban már csak néhány elérhető közülük. Az épület legfelső szintjén nagyteraszos penthouse jellegű lakások kaptak helyet, de az alsóbb szintek lakásihoz is mind kapcsolódik terasz, erkély vagy franciaerkély, a ház földszintjén pedig kertkapcsolatos lakásokat is vásárolhatunk.

A pinceszinten természetesen lehetőség van a személyautók, motorok számára beállóhelyet vásárolni.

Idén ráadásul még 5%-os áfával vásárolhatja meg a lakásokat és a beköltözésre sem kell hosszú hónapokat várni. Az Elite Park kínálatában számos nagyméretű, családok számára is kényelmes lakást találunk, melyek természetesen CSOK-kal is megvásárolhatóak, jövő évtől ilyen esetben ráadásul illetékmentességet is biztosítanak a vásárlóknak.

Nemcsak saját részre, befektetés szempontjából is kiemelkedő ajánlatról van szó. Az egyetem közelsége, a jó közlekedési kapcsolatok és az igényes, modern kialakítása révén könnyen kiadható, magas hozamot biztosító befektetésre tehet szert. Sőt a környéken zajló folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően további értéknövekedés is várható még.

 

A cikket a lakópark értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)