Csodaházak téli elvonuláshoz a Balaton környékén

A Balaton és környéke télen is szuper hely, ha valahová elvonulnánk, sőt vannak olyan részei, amik kifejezetten télen a legszebbek. Mai válogatásunkban ezekről a helyekről hoztuk el a legjobb ingatlanokat, amelyek téli elvonuláshoz épp ideálisak.

Szép családi ház Hévízen

Hévízben az a nagyszerű, hogy itt akár télen is fürödhetünk, sőt akár a téli vízitúrát is kipróbálhatjuk a Hévíz-patakon. Itt kínálják eladásra ezt a 2000-ben épült családi házat, amely nappali + 3 hálószobával várja új tulajdonosát. Az ingatlan szép állapotban van és napkollektorral is rendelkezik.

Hangulatos parasztház Szigligeten

A szigligeti strandon télen jégpálya és szauna is üzemel, már csak ezért is érdemes lehet, épp itt vásárolni balatoni ingatlant. Ezen a szigligeti ingatlanon két hangulatos parasztház is helyet kapott, így az egyiket akár ki is adhatjuk, míg a másikat saját célra használhatjuk. Az udvaron kerti kiülő, grillező, kerti tó is található.

Igényes ház pincével a Somló lábánál

A Somlói vár minden évszakban nagyszerű látványt nyújt, érdemes télen is megnézni. Dobán, a Somló lábánál kínálják ezt a rendkívül igényes ingatlant, tölgyfa lépcsővel és minőségi fa beépített bútorokkal. A 2016-ban épült ház nappali + 2 szobával rendelkezik, alatta 2 részes pince is van.

Klasszikus Balaton-felvidéki ház Tihanyban


Tihany az egyik legszebb, ha nem a legszebb települése a Balatonnak, és igen télen is gyönyörű. Itt találtuk ezt a klasszikus, Balaton-felvidéki stílusban épült ikerházat, melynek egyik fele most eladó. A 3 különnyíló szobával rendelkező ingatlan 1979-ben épült, a napsütötte konyha-étkező-társalgó részt 1995-ben építették hozzá. Az ingatlan örökpanorámás, kertje parkosított.

Sok teraszos ház Zánkán

A Zánkához közeli Hegyestű bazalt oszlopaival nemcsak nyáron, hanem télen is lenyűgöző látványt nyújt. A hozzá közel fekvő Zánkán, a Balaton-parttól néhány percre található ez a nappali + 3 szobás családi ház, mely földszintjén és emeletén is 2-2 terasszal rendelkezik. A szépen parkosított udvaron napozósarok is található.

Istállóval Lókúton

Eplényben télen még síelhetünk is, a közelben fekvő Lókút és környéke pedig lovaglásra kitűnően alkalmas vidék, itt bukkantunk erre a szép családi házra, melyhez istálló is tartozik. Maga a ház 260 nm, az istálló 190 nm, így az ingatlan turisztikai célra is kiváló.

További, télen is szép, Balaton környéki ingatlanokért kattintson ide.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ha panel, akkor hamar megy

Ha panel, akkor hamar megy

Három hónapon belül gazdára találnak a panellakások.

Váltanak a gyorséttermek, jönnek az egyenadagok

Váltanak a gyorséttermek, jönnek az egyenadagok

Mérnöki pontossággal fognak készülni a gyorséttermi ételek.

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

© 2024 (v2.202102)