Csodaházak téli elvonuláshoz a Balaton környékén

A Balaton és környéke télen is szuper hely, ha valahová elvonulnánk, sőt vannak olyan részei, amik kifejezetten télen a legszebbek. Mai válogatásunkban ezekről a helyekről hoztuk el a legjobb ingatlanokat, amelyek téli elvonuláshoz épp ideálisak.

Szép családi ház Hévízen

Hévízben az a nagyszerű, hogy itt akár télen is fürödhetünk, sőt akár a téli vízitúrát is kipróbálhatjuk a Hévíz-patakon. Itt kínálják eladásra ezt a 2000-ben épült családi házat, amely nappali + 3 hálószobával várja új tulajdonosát. Az ingatlan szép állapotban van és napkollektorral is rendelkezik.

Hangulatos parasztház Szigligeten

A szigligeti strandon télen jégpálya és szauna is üzemel, már csak ezért is érdemes lehet, épp itt vásárolni balatoni ingatlant. Ezen a szigligeti ingatlanon két hangulatos parasztház is helyet kapott, így az egyiket akár ki is adhatjuk, míg a másikat saját célra használhatjuk. Az udvaron kerti kiülő, grillező, kerti tó is található.

Igényes ház pincével a Somló lábánál

A Somlói vár minden évszakban nagyszerű látványt nyújt, érdemes télen is megnézni. Dobán, a Somló lábánál kínálják ezt a rendkívül igényes ingatlant, tölgyfa lépcsővel és minőségi fa beépített bútorokkal. A 2016-ban épült ház nappali + 2 szobával rendelkezik, alatta 2 részes pince is van.

Klasszikus Balaton-felvidéki ház Tihanyban

Hirdetés

Tihany az egyik legszebb, ha nem a legszebb települése a Balatonnak, és igen télen is gyönyörű. Itt találtuk ezt a klasszikus, Balaton-felvidéki stílusban épült ikerházat, melynek egyik fele most eladó. A 3 különnyíló szobával rendelkező ingatlan 1979-ben épült, a napsütötte konyha-étkező-társalgó részt 1995-ben építették hozzá. Az ingatlan örökpanorámás, kertje parkosított.

Sok teraszos ház Zánkán

A Zánkához közeli Hegyestű bazalt oszlopaival nemcsak nyáron, hanem télen is lenyűgöző látványt nyújt. A hozzá közel fekvő Zánkán, a Balaton-parttól néhány percre található ez a nappali + 3 szobás családi ház, mely földszintjén és emeletén is 2-2 terasszal rendelkezik. A szépen parkosított udvaron napozósarok is található.

Istállóval Lókúton

Eplényben télen még síelhetünk is, a közelben fekvő Lókút és környéke pedig lovaglásra kitűnően alkalmas vidék, itt bukkantunk erre a szép családi házra, melyhez istálló is tartozik. Maga a ház 260 nm, az istálló 190 nm, így az ingatlan turisztikai célra is kiváló.

További, télen is szép, Balaton környéki ingatlanokért kattintson ide.

© 2021 (v150.202005)