Megfizethető lakások Kelenföldön!

A XI. kerület az egyik legkeresettebb kerület a fővárosban, Dél-Buda kapuja, Kelenföld ezen belül is az egyik legnépszerűbb célpont, főleg a 4-es metró átadása óta. A jó közlekedési kapcsolatok és az egyetemek közelsége miatt tökéletes választás fiatal egyetemistáknak, első lakást kereső pároknak és mindenkinek, aki a belvárosnál nyugodtabb környezetet keres, de nem akar túlságosan elszakadni tőle. Kelenföldön néztünk ezúttal megfizethető árú ingatlanok után!

Válogatásunk első tagja a Nagyszőlős utcában található. Buda központi részeitől alig 8 perc alatt megközelíthető a ház, amelyben eladásra kínálják a következő 55 négyzetméteres, 2 szobás felújított lakást.

Befektetésnek és első lakást keresőknek is jó választás lehet a következő lakás a Feneketlen tónál. A 30 négyzetméteres lakásban egy nagy szoba, konyha és fürdőszoba található, ablakai a belső kertre néznek.

Kelenföld központjában, az Etele úton eladó a következő Gellérthegyre panorámás lakás. A lakásban 2 külön nyíló szoba, konyha, fürdőszoba, gardrób és kamra kapott helyet.  A közlekedés kiváló, innen egy percre található a 7-es busz, az 1-es villamos és a 4-es metró megállója.

Hirdetés

Kelenföld szívéből, az Andor utcából hoztuk a következő 50 négyzetméteres lakást, néhány perces sétára a buszmegállótól. A lakásban nappali, szoba, kádas fürdőszoba kapott helyet.

Válogatásunk utolsó tagja egy 49 négyzetméteres lakás Kelenföld szomszédságában, az Őrmezői lakótelep kedvelt részén. A lakás  2 nagy szobával fürdőszobával, konyhával és egy beépített loggiával rendelkezik. Innen pár perc séta a Kelenföldi pályaudvar, így tökéletes választás saját célra és befektetésnek egyaránt.

© 2021 (v150.202005)