Erkélyes lakások kis lakásszámú projektben közel a belvároshoz

Mindenki olyan környéken szeretne lakást vásárolni, ahol minden közel van. Ahol azonban kiválóak a közlekedési feltételek, és minden szolgáltatás is megtalálható, ott általában kevés a zöld felület. Ez alól kivételt jelent a XIII. kerület egyik legjobb környéke,  a belvároshoz legközelebb eső része: Lőportárdűlő. Ma innen hozunk erkélyes, teraszos, napfényes lakásokat.

A XIII. kerületi Lőportárdűlő, azon belül is a Dózsa György út és a Lehel utca által határolt terület, ma Budapest legdinamikusabban fejlődő rozsdaövezete, ami gyakorlatilag már nem is nevezhető rozsdaövezetnek, hiszen egyre több szép, új ház épül a területen. A környéknek kiváló az elhelyezkedése, hiszen ide tényleg minden közel van. A kiváló infrastruktúrának köszönhetően bevásárolhatunk a Lehel téri piacon, vagy felszállhatunk a 3-as metróra, ami a város egyik fő közlekedési ütőere, de közel van a Westend és a Váci úti irodafolyosó is. Ha pedig szabadtéri kikapcsolódásra vágyunk, akkor innen csak egy ugrás a Városliget, és nincs messze a Margitsziget sem.

Itt, a Lőportár utcában épül most a Westfália kis lakásszámú társasháza, ötletes elrendezésű, kivétel nélkül erkélyes, teraszos lakásokkal. Az épületnek már a külső homlokzata is egyedi megjelenésű, különleges, belül pedig egy parkosított kert szolgálja a pihenést, kikapcsolódást a ház lakói számára.

A beruházás kis lakásszámmal épül, így igazán családias, a lakások tájolásuknak köszönhetően pedig mind napfényesek. A lakások családok számára különösen ideálisak, hiszen CSOK-kal is megvásárolhatók, és a környéken minden fontos intézmény, bölcsőde, óvoda, iskola, orvos, gyógyszertár és játszótér is megtalálható. Ezeken kívül a lakásokhoz tartozik egy mindent elnyelő gardróbszoba is, amit biztos, hogy nem csak a családosok fognak majd értékelni.

A fejlesztés korszerű, energiatakarékos, hőszivattyús padló- és mennyezet hűtés-fűtéssel valósul meg, ami pénztárcabarát és környezetkímélő is egyben. Minden lakáshoz tartozik parkolóhely a teremgarázsban, és biciklitároló is épül az udvaron.


A beruházó EDITUS Alapkezelő több, mint 60 év banki, pénzügyi és ingatlanpiaci területen szerzett tapasztalata és a kivitelező Schilling és Társai Kft. 30 éves tapasztalata garantálja, hogy a beruházás a legmagasabb minőségben készül el.

A cikk megjelenését a Westfália lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)