Gyönyörű felújított kislakások a fővárosban 25 millió alatt!

A fővárosban keresgéltünk 25 millió alatti lakásokat, igaz ebben az árkategóriában kevés a nagyobb 2-3 szobás lakás, ha vannak is ilyenek inkább a külsőbb részeken találni, vagy erősen felújítandó állapotban árulják őket. 25 millió alatt azonban gyönyörűen felújított vagy újszerű kis lakásokat vehetünk, melyek tökéletes első otthonok egyedül élőknek vagy pároknak. Mutatunk néhányat!

Válogatásunk első tagja a VII. kerület közkedvelt részén, a Király utca és az Akácfa utca közelében található. A 20 négyzetméteres lakás felújításával a napokban végeztek tulajdonosai, így vadiúj otthona lehet, kisebb praktikus lakást keresőknek. A lakásban található összes bútor és berendezési tárgy a vételár részét képezi.

Szintén a VII. kerületből, ezúttal a körúton kívüli részről, a Nefelejcs utcából mutatunk egy szép kis lakást. A 26 négyzetméteres ingatlan teljeskörű felújításon esett át, amely során új nyílászárók, új villanyvezetékek, új burkolatok és egy galéria került kialakításra.

A IV. kerület frekventált részén található az alábbi  38 nm-es egy szobás lakás, melyhez erkély is tartozik. Innen pár perc séta a 14-es villamos megállója, mellyel az Újpest Központ metrómegálló pár perc alatt elérhető.

Budai lakáskeresők figyelmébe ajánljuk a következő Csillaghegyi lakást, mely a népszerű Metrodom Young lakóparkban található, amely egyébként többek között szaunával és sportpályával is felszerelt. Az újszerű, egy szobás lakáshoz erkély is kapcsolódik.

Végül a VIII. kerületből is mutatunk egy szuper lehetőséget. A 24 négyzetméteres lakást műszakilag és esztétikailag is magas színvonalon újították fel, a berendezések a vételár részét képezik. Tökéletes választás befektetésnek is, a házban engedélyezik az Airbnb-t.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Milliárdokat fizetett Magyarország a legmodernebb légiharc-rakétákért

Milliárdokat fizetett Magyarország a legmodernebb légiharc-rakétákért

Kiderült, hogy pontosan mennyibe kerültek a honvédségnek a létező legkorszerűbb levegő-levegő rakéták.

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Öt napja posztolta ki Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, hogy koronavírusos, ma viszont már arról számolt be, hogy túl van a betegségen.

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után és a fánkozó is profilt váltott.

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

© 2022 (v2.202102)