Szeptemberben már költözhet új lakásába, a Ligethez közel

Mindannyian olyan otthonról álmodunk, ami közel van minden fontos szolgáltatáshoz, munkahelyhez, közlekedéshez, mégis lehetőséget nyújt arra, hogy a közelben, zöld övezetben kikapcsolódhassunk. A fejlődés központjában található Ferdinánd-negyedben most épp ilyen lakások épülnek 3000 nm-es belső kerttel, és jövő szeptemberben már költözhetőek is lesznek.

A XIII. kerület egyértelműen az elmúlt évek egyik sztárkerülete volt ezen belül is jelenleg a Ferdinánd-negyed a fejlődés középpontja. A Ferdinánd-negyed azért is ideális, mert a XIII. kerületnek ez az a része, ami a belvároshoz, a Váci úti irodafolyosóhoz, a Westendhez, a Városligethez és a Duna-parthoz is nagyjából egyenlő távolságra van.

Itt, a Lehel utcában, azaz minden intézmény, bevásárlási lehetőség, kikapcsolódásra lehetőséget nyújtó zöldövezet és a 3-as metró, a 12-es, 14-es villamosok, valamint számos buszjárat közelében épül a Metropol 13 lakópark, melynek az elhelyezkedésén kívül számos további előnye van.

A letisztult, modern, elegáns megjelenésű lakópark építésénél ugyanis kiváló minőségű anyagokat használnak, ahogyan modern műszaki megoldások, mint például a hőszivattyús mennyezet hűtés-fűtés is segítik a lakások energiatakarékos és környezetbarát fenntartását.

A beruházásban változatos méretű lakásokat alakítanak ki a garzonoktól a nappali + 3 szobás, nagy teraszos penthouse lakásokig, és minden  lakás rendelkezik majd erkéllyel vagy terasszal, a földszinti lakások kertkapcsolattal is, így minden korosztály és a befektetők vagy saját célra vásárlók is megtalálhatják a számukra ideális lakást.

Mindezeken felül a lakások mindegyikét felszerelik elektromos alumínium redőnyökkel is, a belső burkolatokat pedig most még kiválaszthatják a leendő tulajdonosok, méghozzá szintén első osztályú burkolatok széles választékából.

A Metropol 13 épületegyüttese három ütemben épül majd fel, a 3 épület egy 3000 nm-es parkot ölel körbe, ami biztosítja a természetközeli kikapcsolódást, de innen a Városliget és a Margit-sziget is könnyen megközelíthető, és természetesen nincsenek messze a bevásárlási, szórakozási lehetőségek, a Westend vagy a Lehel téri piac, és gyógyszertár, posta, ATM is található a közelben, azaz egy igazi, csendes, nyugodt oázis épül itt, a főváros egyik legpörgősebb negyedében.

 

 

A lakások tehát már jövő szeptemberben költözhetőek lesznek, a beruházás kiváló minőségére pedig garancia a beruházó, NextHome csoport 15 éves szakmai tapasztalata és az a számtalan sikeres projekt, amit átadtak ezekben az években.

A cikk megjelenését a Metropol 13 fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

© 2024 (v2.202102)