Panorámás álomotthon a Vértes lábánál!

Lenyűgöző panorámával rendelkező exkluzív családi otthont hoztunk, méghozzá a gyönyörű természeti környezetben fekvő Szárligetről, mely az Észak-Vértesi Természetvédelmi Terület része. Ha Tatabánya, Győr vagy Budapest vonzásában keres nyugodt, ugyanakkor jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkező környéken családi házat, ne keressen tovább! Mi megtaláltuk a tökéleteset!

Szárligetről, a Vértes és Gerecse lábánál elterülő bájos településről hoztunk egy gyönyörű családi házat. Szárliget – amellett, hogy a Vértesi Natúrpark településeként lenyűgöző természeti környezet veszi körül-, közlekedés szempontjából is előnyös helyzetben van, hiszen az M1-es autópálya és a Budapest-Hegyeshalom vasútvonal mentén található. Kifejezetten jó választás azoknak a családoknak, akik nyugodt, családias lakókörnyezetre vágynak, de munkájuk  Tatabányához, Győrhöz vagy Budapesthez köti őket, ugyanis mindhárom város elérhető távolságra van innen.

Szárliget egyik legszebb részén épült 2012-ben ez a gyönyörű, örökpanorámás családi ház. Az ingatlan egy közel 900 négyzetméteres gondozott, parkosított telken található.

Ez a családi ház tökéletes választás azoknak, akik olyan otthont keresnek ahol akár két generáció is kényelmesen élhet, vagy a megváltozott helyzetet figyelembe véve fontosnak tartják, hogy minden feltétel adott legyen új otthonukban a kényelmes munkavégzéshez.

A családi házba lépve tágas előszoba fogad bennünket, innen balra nyílik két hálószoba, egy gardróbszoba és egy káddal felszerelt fürdőszoba. Az előszobából egyenesen tovább haladva a családi élet központi terébe, a 35 négyzetméteres nappaliba érünk. Innen nyílik a konyha és egy kamra is.  Az előszobából juthatunk fel az emeletre, ahol további 2 szoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, nyári konyha, valamint gardrób, háztartási helyiség és fűtő helyiség található. A házhoz páratlan kilátást nyújtó erkély és tágas, kertkapcsolatos terasz kapcsolódik. Az egyik fürdőszobában négy személyes szauna is helyet kapott.

A kellemes hőmérsékletet padlófűtéses Viesmann fűtési rendszer biztosítja. Az ingatlant olyan extrákkal szerelték fel, mint központi porszívórendszer, vízlágyítórendszer, valamint inverteres klíma. A biztonságról és kényelemről elektromos úszókapu, biztonsági ajtók és kamerarendszer gondoskodik.

Hirdetés

A földszinten szekcionált garázskapuval felszerelt kétállásos garázs biztosít kényelmes parkolási lehetőséget. A parkosított, gyönyörűen beültetett kert központi részén elhelyezkedő, sütögetővel felszerelt teraszról nem csak elképesztően szép kilátás tárul elénk, de kialakítása okán kiváló helyszíne baráti, családi összejöveteleknek is.

 

A cikket az ingatlan értékesítője támogatta.


© 2021 (v150.202005)