Menő ülőkék a konyhába

Legyen akár amerikai konyhánk, akár külön konyhánk, a vendégség úgy is azzal fog végződni, hogy végül mindenki a konyhában köt ki. Márpedig, ha ez így van egyáltalán nem mindegy, milyen a konyhánk, és az sem, milyen ülőhellyel tudjuk kínálni a vendégeket. Mai cikkünkben menő ülőalkalmatosságokat mutatunk, gyakorlatilag mindenféle méretű és típusú konyhára.

Bárszékek a pulthoz

Ha valami igazán különlegeset szeretnénk, a bárszékekből találunk igen nagy választékot a reggelizőpulthoz. Itt persze szabadjára engedhetjük a kreativitásunkat és készíthetünk valami egyedit. A gyerekek például biztos élvezni fogják, ha a bárszékek helyett inkább hintákra ülhetnek, ezt ráadásul nagyon egyszerű elkészíteni, és nem is kerül sokba.

Kép forrása: decoist.com

A lovaglás szerelmeseinek pedig remek lehet a nyereggel felszerelt bárszék.

A praktikusság mindenekelőtt

Ha szeretnénk, hogy adott esetben sok ember le tudjon ülni a konyhában, mégse kelljen kerülgetni a székeket, érdemes néhány egymásba rakható darabot beszerezni, amit könnyedén betolhatunk az asztal vagy a pult alá. Ha élénk, színes darabokat választunk, az biztosan feldobja a konyhánkat.

Kép forrása: piqsels.com

Ennek a ferencvárosi lakásnak a tágas étkező-konyhájába, az étkezőasztalhoz választottak vidám, színes székeket.

Ha fontos a kényelem

Ha a kényelem fontosabb, mint a design, bátran döntsünk az ülőpadok mellett. Remek kis kuckót alakíthatunk ki velük a konyhában.

Kép forrása: decoist.com

Hirdetés

Ennek az alsórákosi lakásnak a keskeny konyhája közvetlenül kapcsolódik az előszobához és a közlekedőhöz, így mindkét oldalról kapott egy-egy padot tárolóval.

Persze a kényelem miatt nem kell lemondanunk a designról, ennek a dabasi családi háznak az étkezőkonyhájában az étkezőasztal kényelmes és nagyon különleges székeket kapott.


© 2021 (v150.202005)