Menő ülőkék a konyhába

Legyen akár amerikai konyhánk, akár külön konyhánk, a vendégség úgy is azzal fog végződni, hogy végül mindenki a konyhában köt ki. Márpedig, ha ez így van egyáltalán nem mindegy, milyen a konyhánk, és az sem, milyen ülőhellyel tudjuk kínálni a vendégeket. Mai cikkünkben menő ülőalkalmatosságokat mutatunk, gyakorlatilag mindenféle méretű és típusú konyhára.

Bárszékek a pulthoz

Ha valami igazán különlegeset szeretnénk, a bárszékekből találunk igen nagy választékot a reggelizőpulthoz. Itt persze szabadjára engedhetjük a kreativitásunkat és készíthetünk valami egyedit. A gyerekek például biztos élvezni fogják, ha a bárszékek helyett inkább hintákra ülhetnek, ezt ráadásul nagyon egyszerű elkészíteni, és nem is kerül sokba.

Kép forrása: decoist.com

A lovaglás szerelmeseinek pedig remek lehet a nyereggel felszerelt bárszék.

A praktikusság mindenekelőtt

Ha szeretnénk, hogy adott esetben sok ember le tudjon ülni a konyhában, mégse kelljen kerülgetni a székeket, érdemes néhány egymásba rakható darabot beszerezni, amit könnyedén betolhatunk az asztal vagy a pult alá. Ha élénk, színes darabokat választunk, az biztosan feldobja a konyhánkat.

Kép forrása: piqsels.com

Ennek a ferencvárosi lakásnak a tágas étkező-konyhájába, az étkezőasztalhoz választottak vidám, színes székeket.

Ha fontos a kényelem

Ha a kényelem fontosabb, mint a design, bátran döntsünk az ülőpadok mellett. Remek kis kuckót alakíthatunk ki velük a konyhában.

Kép forrása: decoist.com


Ennek az alsórákosi lakásnak a keskeny konyhája közvetlenül kapcsolódik az előszobához és a közlekedőhöz, így mindkét oldalról kapott egy-egy padot tárolóval.

Persze a kényelem miatt nem kell lemondanunk a designról, ennek a dabasi családi háznak az étkezőkonyhájában az étkezőasztal kényelmes és nagyon különleges székeket kapott.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Majdnem csúcsot döntött az Ausztriában dolgozó magyarok száma

Majdnem csúcsot döntött az Ausztriában dolgozó magyarok száma

Nem sok hiányzott, hogy a síszezonban megint csúcsot döntsön az Ausztriában dolgozó magyarok száma, és ahhoz sem kell sok, hogy utolérjük a németeket.

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Meglepődik, ha megtudja, hol éri meg leginkább egy lakást felújítani

Az ingatlan.com és a money.hu közös elemzése.

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

Papíron gazdagabbak lettünk, de Ön is így érzi?

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) reálkereset 9,9 százalékkal nőtt a fogyasztói árak előző év azonos időszakához mért, 3,7 százalékos növekedése mellett. 

Orbán Viktor az éjjel hozzányúlt a rezsipénzünkhöz

Orbán Viktor az éjjel hozzányúlt a rezsipénzünkhöz

A miniszterelnök Lantos Csaba energiaügyi miniszterrel befizetteti a gáz- és villanyszámlát.

© 2024 (v2.202102)