Álmodd meg milyen legyen, és rövid időn belül költözhetsz!

Ha lakást keresünk, általában nem érünk rá éveket várni, hogy elkészüljön, a lehető leghamarabb szeretnénk költözni. Így viszont csak a használt lakások vagy a hamarosan átadásra kerülő új lakások között válogathatunk, amelyeknek belső kialakítása egyáltalán nem biztos, hogy tükrözi ízlésünket. Mai cikkünkben egy olyan beruházást mutatunk, ahol még választhatók a burkolatok, mégis rövid időn belül költözhetünk, mindezt ráadásul Zugló legzöldebb részén találtuk meg.

A XIV. kerület legzöldebb része vitathatatlanul Istvánmező, ami nemcsak a Városligethez, de a belvároshoz is a legközelebb esik, és kiváló közlekedési kapcsolatokkal bír, hiszen a 2-es és 4-es metrókkal, valamint az 1-es villamossal innen a város bármely része könnyen elérhető.

Itt találtunk most egy beruházást a Stadionok metrómegállótól és az 1-es villamos megállójától néhány percre, illetve a Keleti Pályaudvarhoz  közel. Az Egressy Liget lakópark a Puskás Ferenc Stadion mellett, az Ilka utcában, zöldövezetben épül,  saját 4500 nm-es ligetes parkkal melyet a lakópark 4 épülete ölel körbe.

A kiváló közlekedés mellett minden fontos szolgáltatást megtalálunk a közelben, posta, bank, üzletek, iskola és éttermek is találhatók a környéken, illetve az Aréna Pláza, az Örs Vezér téri Árkád és az IKEA is néhány perc alatt elérhetők.

A lakások változatos méretűek és elosztásúak, így minden korosztály számára, sőt befektetés céljára is ideálisak. A fejlesztés magas műszaki tartalommal készül, építésénél kizárólag olyan minőségi anyagokat használnak fel, amelyek megfelelnek a 21. századi igényeknek, mint például az első osztályú hő- és hangszigetelés.

A lakások iránt természetesen nagy volt az érdeklődés, egyes lakások már el is készültek, ezek átadása megkezdődött. Már csak néhány lakás maradt, így érdemes sietnie annak, aki nem szeretne lemaradni a már kész lakásokról, vagy akár azokról a szerkezetkész lakásokról, ahol még mindig lehetőség van a burkolatok kiválasztására.

A cikk megjelenését az Egressy Liget lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Egy punkegyüttes képét használták fel a dollárbaloldalozó plakáthoz, Ön szerint fizettek érte?

© 2024 (v2.202102)