Otthonok a Duna partján, ahol homokos partszakasz és strand is vár!

Van egy városrész Budapesten, a BudaPart, ahol semmiben nem kell kompromisszumot kötnöd. A belvároshoz közel, a Duna partján lehet az otthonod, ahol kezdheted a napod SUPpozással az öbölben, vagy kocogással a Kopaszi-gáton, bevásárolhatsz az épületek földszintjén található üzletekben, jövőre pedig homokos partszakasz és Beach&Bar is vár. Mutatjuk a BudaPartot, ahol most akár 5 százalékos lakásáfával lefoglalhatod új otthonodat.

Újbudán, a csodálatosan megújult Kopaszi-gát mellett, a Duna partján, a Property Market fejlesztésében és a Market Építő Zrt. kivitelezésében épül a főváros legújabb városnegyede, ahol már most számos szolgáltatás és kikapcsolódási lehetőség elérhető az egyedülálló természetközeli, vízparti lokációban.

Az új városközpont előnyeit már most is élvezhetik a lakók, a dolgozók és az ide látogatók. Idén az épületek utcaszintjén már megnyílt a virágbolt, lottózó, zöldséges, pékség és egy újabb étterem, hamarosan pedig gyógyszertár, fitneszterem, kávézó, fagylaltozó és szupermarket is létesül. Mindezek mellett többek között óvoda és bölcsőde, valamint háziorvosi rendelő is megvalósul a közeljövőben a városnegyedben.

A sokrétű szolgáltatásoknak és a kikapcsolódási lehetőségeknek köszönhetően jelentős idő spórolható meg a mindennapokban a BudaParton. A városnegyedbe költözők a modern és minőségi lakásokon túl életstílusra tesznek szert: a reggeli kávéjukhoz a pékségbe leugorhatnak egy frissen sült péksüteményért, amit elfogyaszthatnak az erkélyen, edzhetnek a szabadban vagy a hamarosan nyíló fitneszteremben, a gyerekeket elvihetik a közeli bölcsibe, délután bevásárolhatnak a vacsorához, ami után egy kellemes sétával zárhatják a napot. Mindezekhez ki sem kell tenniük a lábukat a városnegyedből, így a korábban ingázással és az autózással töltött időt a barátaikkal, családtagjaikkal vagy akár pihenéssel és aktív feltöltődéssel tölthetik.

A Kopaszi-gát a BudaPart szerves része, amiről legtöbbünknek a fűben ücsörgés, a vízparton elköltött vacsora, a sárkányhajósok ütemes dobolása, a kacsák úszkálása és a kellemes séták jutnak eszünkbe. A beruházáshoz kapcsolódóan a park is folyamatosan fejlődik, a sportolási lehetőségek bővülnek, nyártól a SUPpot kedvelők már a Lágymányosi-öböl vizén is evezhetnek vagy jógázhatnak, jövőre pedig már elérhető lesz a természetes vízi belvárosi strand, a Beach&Bar egy különleges, homokos partszakasszal.

A BudaPart tehát minden megad, amire egy modern, aktív, nagyvárosi, mégis természetközeli ember vágyik, így bárki megtalálhatja a számára legideálisabb otthont, ahonnan még közelebbről átélhető a budaparti hangulat. A fejlesztők arra is figyeltek, hogy kerüljék az egyhangú épületeket, így minden házat más-más építész tervez, azonban közös bennük, hogy mindegyik lakás rendelkezik saját erkéllyel vagy loggiával, és kifejezetten ügyeltek az ideális benapozottságra, valamint a panorámás lakások számának maximalizálására. Emellett minden lakást smart home rendszerrel, gépesített konyhabútorral, redőnnyel, a BudaPart Otthonok ’E’ és ’F’ lakásait pedig már mennyezet hűtéssel- és fűtéssel adnak át.

A városnegyed átadott lakóépületeiben szinte minden ingatlan elkelt, a most épülő BudaPart Otthonok ’E’ épületében is a lakások több, mint felét értékesítették, emellett a következő, ’F’ elnevezésű épület lakásainak előregisztrációja is elkezdődött. A lakások akár 5%-os áfával foglalhatók.

A cikk a BudaPart támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)