Exkluzív szolgáltatások és hipermodern új lakás várja Budán!

Prémium minőségű okosotthonok szaunával, medencével és edzőteremmel Budán? Nem, nem több száz milliós villa ez, hanem Újbuda prémium lakóparkja, ahol mindez kedvező áron az Öné lehet.

Újbuda egyik legkellemesebb részén, Őrmezőn járunk, ez a környék pedig sok szempontból ideális választás az új építésű okosotthont keresők számára. A környék kertvárosias hangulatát a hegyvidéki környezet és a sok zöld terület mellett a hangulatos, nyugodt utcák biztosítják. A békés lakókörnyezet ellenére azonban kifejezetten jó közlekedési adottságokkal rendelkezik Buda ezen része. Innen csak két megállónyira van Kelenföld vasútállomás és a 4-es metró végállomása, emellett az M1-es és M7-es autópálya is közel esik a lakóparkhoz, tehát nyáron gyorsabban érhetünk le a Balatonra.

A Metrodom Őrmező lakópark 1,6 hektáros ősfás telken épül, a mélygarázsok lehajtóit a telekhatárra tervezték, így a belső parkban kizárólag gyalogosan lehet közlekedni. A biztonságos lakókörnyezet mellett a közeli óvodák és iskolák miatt is jó választás családosok számára, ráadásul a lakások CSOK igénybevételével is megvásárolhatók.

A Metrodom Őrmező lakópark kínálatában a másfél szobásoktól kezdve egészen az 5 szobás otthonokig változatos méretű lakások közül választhatnak az érdeklődők. Az igényesen berendezett mintalakásban saját szemével győződhet meg róla, hogy a felhasznált és beépítésre kerülő anyagok egytől egyig a legmagasabb minőséget képviselik.

A Metrodom Őrmező prémium szolgáltatásival jóval többet nyújt, mint egy átlagos lakópark. Az épületek által közrefogott három  szintre tagolódó park ékköve egyértelműen a napozóterasszal körülölelt szabadtéri medence, melynek fűtése a hulladékhő felhasználásával történik. A lakóparkban továbbá edzőteremmel és szaunával felszerelt közösségi tér is helyet kap, tehát egy valódi wellnessközpont áll rendelkezésre otthona közvetlen közelében. A kisgyermekeket a parkban felszerelt, modern játszótér várja.

A Metrodom által kifejlesztett fűtési-hűtési rendszer, a Dual Eco minden lakás alapfelszereltségéhez tartozik, amely garantálja a BB -, azaz közel nulla energiafelhasználású energetikai besorolást. A lakópark minden lakása a Metrodom saját fejlesztésű okosotthon rendszerével van felszerelve, mellyel a hőmérséklet bárhonnan szabályozható, egy mobiltelefon vagy tablet segítségével, a nyílászárók állapotának ellenőrzése és irányítása is könnyedén lehetséges, sőt a rendszerre ráköthető a tűzjelző, a füstérzékelő, valamint a kamera is.

A lakásokhoz tároló és autóbeálló is vásárolható, sőt elektromos autótöltőponttal felszerelt hely megvásárlására is van lehetőség.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

360 százalékkal verte fel a PPD nevű vállalat a gáz árát.

Plusz egy hetet kaptak a budapestiek szavazni

Plusz egy hetet kaptak a budapestiek szavazni

Egy héttel, június 18-ig meghosszabbítják az első Budapesti Lakógyűlés szavazásának határidejét.

Nem valószínű, hogy nagyot lépnek Matolcsy Györgyék - pedig nagyon fáj a magas kamat

Nem valószínű, hogy nagyot lépnek Matolcsy Györgyék - pedig nagyon fáj a magas kamat

A vártnál kedvezőbb májusi inflációs adat hátteréről kérdezték az ATV Start műsorában munkatársunkat.

© 2023 (v2.202102)