Adventi naptár: milliókat spórolhatsz, hiszen minden ablakocska alatt egy kedvezményes lakást találsz!

Kedves, meghitt adventi akcióval jelentkezik a LIVING lakófejlesztő. Ennek során négy XIII. kerületi új lakóparkjuk egy-egy lakásai közül akcióznak minden nap! Egy átlaglakásnál is már jellemzően másfél-két milliós kedvezmények érhetők el. Sőt, januártól várhatóan illetéket sem kell fizetni, és még az 5 százalékos forgalmi adót is visszaigényelhető, annak, aki CSOK-kal vásárol. Így lehet például egy 49 millió körüli, nívós, tágas kétszobás új építésű lakásból végül összességében akár hatmillióval kedvezőbb árú, vadonatúj otthon.

E friss, kedves akció szlogenje mi más is lehetne, minthogy: új otthont a fa alá a LIVING-től – 24 nap, 24 lakás, 24 óránként. Ugyanis a promóció lényege valóban az, hogy karácsonyig, összesen 24 napon át, minden egyes nap, milliós, vagy a feletti kedvezményt adnak egyetlen, csak aznap elérhető lakásra. A 24 ajánlat ráadásul változatos adottságú lakásokból szemezget, hogy mindenki megtalálhassa leendő otthonát, még idén!

De természetesen a fejlesztő nyitva hagyja a 2021. évi végleges szerződéskötés lehetőségét, hogy a vásárló maradéktalanul kihasználhassa a jövő évtől várható, nagyon bőkezű, új lakásokra érvényes támogatásokat. Egyrészt a várható illetékkedvezményt, de főképp az öt százalékos áfát és annak visszaigényelhetőségét azoknak, akik valamilyen CSOK-kedvezménnyel veszik meg vadonatúj otthonukat. Csak a vagyonszerzési illeték-kedvezmény egy ötvenmilliós lakás esetén kettőmillió forint. Nem is szólva az áfa visszaigényelhetőségéről, ha a vevő CSOK-kedvezményt is igénybe vesz: ez újabb 2,5 millió, plusz az Adventi kedvezmény, és máris várhatóan 6-6,5 milliós árelőnyünk jön össze egy két-három lakóhelyiséges átlagos méretű lakás vásárlása esetén.

Így spórolj milliókat, igyekezz!

Mondjuk egy tipikus akció által így válik elérhetővé az elérhetetlen. Mert a fentiek szerint egy kétszobás, teraszos, emeleti lakás a 49 milliós listaár helyett bő 47 millióért elhozható az akcióban! Ugyanakkor várhatóan az illeték 1,88 millió forint helyett nulla lesz. Továbbá a CSOK-kedvezményes vásárlók részére nyitva álló áfa visszaigénylésével akár további 2,35 millió forinttal csökkenthetjük a kiadásokat.

Amennyiben pedig az akciót és a 2021-ben várható kedvezményeket megnézzük, most igazán érdemes belevágni a vásárlásba. Vagy legalább mindeközben érdemes megismerkedni az akcióban részt vevő projektekkel. Mert hát az is könnyen megeshet, hogy éppen a már előre kiválasztott lakástípus, vagy egy konkrét lakás került bele az adventi kalendáriumba, ráadásul a részletezett, akár 6-7 millió forint össz-kedvezménnyel!

Nézzük az akcióban résztvevő lakóparkokat:

Ne feledjük, érdemes tehát végső soron napról napra visszatérni az adventi oldalra, hogy elsőként jelentkezhessen valaki az olvasók közül a kiválasztott lakásért!

További részletek: https://livinghomes.hu/hu/advent

Az építtető LIVING Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalkozása, a WING lakóingatlanokra specializálódott márkája. A WING pedig több mint 20 éves ingatlanfejlesztési tapasztalata, komoly referenciái, pénzügyi stabilitása és a folyamatos innováció iránti elkötelezettsége egyaránt garancia a minőségre és a megbízhatóságra.

A LIVING 2018-ban, a Kassák Residence fejlesztéssel lépett a piacra. A nagy sikerű projekt immáron elérte a 99 százalékos értékesítési rátát, köszönhetően a kiváló minőségnek és az országban egyedülálló közösségi szolgáltatásoknak. A Kassák Residence-t nem sokkal követte a Béke tér szomszédságában található Metropolitan Garden, a Westendhez közeli Park West, valamint a Kassák Residence folytatása, a Kassák Passage. A LIVING szeptemberben jelentette be Park West projektjének folytatását, a Park West 2-őt. A lakófejlesztésekben közös a XIII. kerületi, kiváló közlekedési opciókkal és szolgáltatások sokaságával rendelkező lokáció, valamint az átlagon felüli minőség és az alapcsomag részeként érkező okosotthon-megoldások.

A cikk a LIVING támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

A Klasszis Média rendezvénye keretében vizsgáljuk a nemzetközi, de főleg a hazai energiakörképet.

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Budapestre jön a kínai elnök – kövesse velünk a Kormányinfót percről percre!

Ma 11 órától ismét Kormányinfó, ezúttal Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Vitályos Eszter kormányszóvivővel.

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Itt a tavasz! Fogynak a drága cabriók, de melyik?

Nőtt a drága kabriók iránti kereslet. A tavalyhoz képest fiatalabb és drágább modelleket keresnek a portálon.

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

© 2024 (v2.202102)