Gyönyörűen felújított lakás Angyalföld egyik legjobb részén!

Ha olyan otthont keres a XIII. kerületben, amelybe azonnal beköltözhet és nem akar a költséges és időigényes felújítással bajlódni, most egy nagyszerű lehetőséget mutatunk Önnek! Angyalföld egyik legkedveltebb részén, a Honvéd Kórház szomszédságában találtunk egy gyönyörűen felújított lakást!

A XIII. kerület egyik legnépszerűbb részén, a Gidófalvy lakótelepen találtunk egy teljeskörűen felújított lakást, melyet leendő tulajdonosa szinte azonnal birtokba vehet. A környék tökéletes választás, ha nem akar lemondani a jó közlekedésről és a belváros közelében maradna, ugyanakkor annál nyugodtabb, családiasabb környékre vágyik. A közelben minden megtalálható, amire a mindennapokban szüksége lehet. Óvoda, játszóterek, orvosi rendelő és üzletek sora várja a környékbelieket néhány perce innen. Az M3-as metróval pár perc alatt elérhető a belváros, valamint az 1-es és 14-es villamos és a 75-ös és 79-es trolibusz is a közelben áll meg. Az autóval közlekedők pedig mindig könnyedén találnak parkolót a ház előtt.

A 71 négyzetméteres tágas lakás kétgyermekes családoknak is kényelmes otthon lehet. A lakásba lépve előszoba fogad bennünket, innen balra nyílik a kádas fürdőszoba és a gardrób, a folyosó végén pedig az új beépített gépekkel felszerelt konyha. Jobbra nagy méretű nappali és tágas étkezőhelyiség található, innen nyílik további két szoba. A nappaliból kényelmes méretű erkélyre léphetünk ki, mely a szomszédos parkra néz, akárcsak a lakás ablakai.

Ahogy említettük, műszakilag és esztétikailag is teljeskörű felújításon esett át az ingatlan, melynek keretében többek között kicserélték az elektromos hálózatot és vízvezetékeket, új hideg- és melegburkolatok, új szaniterek és ajtók kerültek beépítésre. A radiátorok mellett hőszivattyús inverteres klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. Az ablakok redőnnyel felszereltek és több helyen beépített szúnyoghálóval is rendelkeznek.

A társasház csendes, barátságos hangulatú, nem régiben panelprogramban is részt vett, új külső szigetelést kapott, kicserélték a nyílászárókat és korszerűsítették a fűtésrendszert.

A lakás kialakítása és elhelyezkedése okán ideális családoknak vagy olyan befektetőknek, akik azonnal kiadható lakást keresnek.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

A miniszterelnök fia egy új nemzetbiztonsági testület megszervezésén munkálkodik, árulták el az ügyet közvetlenül ismerő, kormányhoz köthető források.

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Az Együtt volt politikusa Kovács Alex Gáborral a Tiéd a Belváros jelöltjével szemben győzedelmeskedett az V. kerületi előválasztáson.

© 2024 (v2.202102)