Gyönyörűen felújított lakás Angyalföld egyik legjobb részén!

Ha olyan otthont keres a XIII. kerületben, amelybe azonnal beköltözhet és nem akar a költséges és időigényes felújítással bajlódni, most egy nagyszerű lehetőséget mutatunk Önnek! Angyalföld egyik legkedveltebb részén, a Honvéd Kórház szomszédságában találtunk egy gyönyörűen felújított lakást!

A XIII. kerület egyik legnépszerűbb részén, a Gidófalvy lakótelepen találtunk egy teljeskörűen felújított lakást, melyet leendő tulajdonosa szinte azonnal birtokba vehet. A környék tökéletes választás, ha nem akar lemondani a jó közlekedésről és a belváros közelében maradna, ugyanakkor annál nyugodtabb, családiasabb környékre vágyik. A közelben minden megtalálható, amire a mindennapokban szüksége lehet. Óvoda, játszóterek, orvosi rendelő és üzletek sora várja a környékbelieket néhány perce innen. Az M3-as metróval pár perc alatt elérhető a belváros, valamint az 1-es és 14-es villamos és a 75-ös és 79-es trolibusz is a közelben áll meg. Az autóval közlekedők pedig mindig könnyedén találnak parkolót a ház előtt.

A 71 négyzetméteres tágas lakás kétgyermekes családoknak is kényelmes otthon lehet. A lakásba lépve előszoba fogad bennünket, innen balra nyílik a kádas fürdőszoba és a gardrób, a folyosó végén pedig az új beépített gépekkel felszerelt konyha. Jobbra nagy méretű nappali és tágas étkezőhelyiség található, innen nyílik további két szoba. A nappaliból kényelmes méretű erkélyre léphetünk ki, mely a szomszédos parkra néz, akárcsak a lakás ablakai.

Ahogy említettük, műszakilag és esztétikailag is teljeskörű felújításon esett át az ingatlan, melynek keretében többek között kicserélték az elektromos hálózatot és vízvezetékeket, új hideg- és melegburkolatok, új szaniterek és ajtók kerültek beépítésre. A radiátorok mellett hőszivattyús inverteres klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. Az ablakok redőnnyel felszereltek és több helyen beépített szúnyoghálóval is rendelkeznek.

A társasház csendes, barátságos hangulatú, nem régiben panelprogramban is részt vett, új külső szigetelést kapott, kicserélték a nyílászárókat és korszerűsítették a fűtésrendszert.

A lakás kialakítása és elhelyezkedése okán ideális családoknak vagy olyan befektetőknek, akik azonnal kiadható lakást keresnek.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Minden rendben lesz a gazdasági kormányzat szerint, várják a lakossági befektetőket.

© 2023 (v2.202102)